2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Marchewa łał
duzo zbiegow okolicznosci
ale tamta kobitka nie jest zaciazona, wiec to nie mozesz byc Ty 
a imie - dla chlopczyka mam.. Filip i nie wiem skad mi sie to wzielo..po prostu podswiadomie wiem, ze to ma byc to imie i zadne inne i nikt mnie nie przegada.. to tak jakby ze srodka mnie wyszlo..
dlatego mysle, ze bedzie facet.. bo do dziewczynki rzadziej moje mysli wedruja..
ewentualne imiona: Emma, Weronika.. tego 3 (tej przyjaciolki) juz nie wymieniam
bazylia: pierwsze ruchy najszybciej czuje sie przy kolejnych dzieciach i to nawet ok 14 tydzien mozna! przy pierwszym, ponoc jak ktos jest szczuply to tez moze wyczuc nawet w tym okresie..
Ja w sobote poczulam pierwsze "falowania" gdy trzymalam reke na brzuszku
a dzisiaj mialam wrazenie ze mi dzieciatko sprzedalo kopa jak chcialam poczytac ksiazke na brzuchu
))
aaaa wlasnie.. na brzuchu nie lezymy, bo jest nam niewygodnie (uczucie pilki/poduszki) czy tez sa jakies fachowe przeciwskazania???
Alkmena moj maz wyraznie cieszy sie ojcostwem, ale ciaza to bardziej dla niego "stan naturalny" i nie widzi przeciwskazan do mojego zwyklego funkcjonowania.. a wrecz opieprza mnie jak zatrzymuje film na kompie, bo musze biec siku czasem co 10 min
USG byl zachwycony, ale mysle ze dopiero trzymajac maluszka w ramionach doceni jaki kawal roboty odwalilam
)))
a nabial.. no ja mam troche problem, bo w przedszkolu Pani stala nade mna wmuszajac we mnie zupy mleczne.. te traumatyczne przezycia spowodowaly ze nie jestem w stanie wziac do buzi mleka..
staram sie jesc 2 jogurty dziennie i zolty ser a czasem jajco..
marika jesli chodzi o lumpeksy, to ja instynkt szperacza mam po mamie
dzinsow nowych juz nie kupuje od kilku lat, tylko Gapy, H&M po 15-20 zl w lumpeksie.
udalo mi sie upolowac pare fajnych bluzek, marynarke..
moja przyjaciola poprosila mnie ostatnio o "nauke" wyszukiwania
bo jest pelna podziwu jak cos znajde - szukam glownie nowych lub prawie nowych rzeczy.
Kupilam tez pare rzeczy dla dzidziusia - nowe zapakowane skarpetki! jakis kaftanik tez i ogrodniczki.. cenowo ciuszki dzieciece wynosza 1zl-10 zl, najczesciej 2 zl. Moj maz kokosow nie zarabia, a sama koncze studia dopiero, a chce tez zeby dzidzius mial fajne ciuszki. A te w ciucholandach sa z lepszej jakosciowo bawelny i maja fajowsiejsze wzorki (firmowki po prostu).
Takze ja jestem ZA.
a na ogrodniczki narazie nie mam ochoty.. mam sztruksy z guma na brzuszek i drugie eleganckie spodenki na egzaminy i obrone. A po domu biegam glownie w dresach z luzna gumka
a imie - dla chlopczyka mam.. Filip i nie wiem skad mi sie to wzielo..po prostu podswiadomie wiem, ze to ma byc to imie i zadne inne i nikt mnie nie przegada.. to tak jakby ze srodka mnie wyszlo..
dlatego mysle, ze bedzie facet.. bo do dziewczynki rzadziej moje mysli wedruja..
ewentualne imiona: Emma, Weronika.. tego 3 (tej przyjaciolki) juz nie wymieniam
bazylia: pierwsze ruchy najszybciej czuje sie przy kolejnych dzieciach i to nawet ok 14 tydzien mozna! przy pierwszym, ponoc jak ktos jest szczuply to tez moze wyczuc nawet w tym okresie..
Ja w sobote poczulam pierwsze "falowania" gdy trzymalam reke na brzuszku
aaaa wlasnie.. na brzuchu nie lezymy, bo jest nam niewygodnie (uczucie pilki/poduszki) czy tez sa jakies fachowe przeciwskazania???
Alkmena moj maz wyraznie cieszy sie ojcostwem, ale ciaza to bardziej dla niego "stan naturalny" i nie widzi przeciwskazan do mojego zwyklego funkcjonowania.. a wrecz opieprza mnie jak zatrzymuje film na kompie, bo musze biec siku czasem co 10 min
USG byl zachwycony, ale mysle ze dopiero trzymajac maluszka w ramionach doceni jaki kawal roboty odwalilam
a nabial.. no ja mam troche problem, bo w przedszkolu Pani stala nade mna wmuszajac we mnie zupy mleczne.. te traumatyczne przezycia spowodowaly ze nie jestem w stanie wziac do buzi mleka..
staram sie jesc 2 jogurty dziennie i zolty ser a czasem jajco..
marika jesli chodzi o lumpeksy, to ja instynkt szperacza mam po mamie
udalo mi sie upolowac pare fajnych bluzek, marynarke..
moja przyjaciola poprosila mnie ostatnio o "nauke" wyszukiwania
Kupilam tez pare rzeczy dla dzidziusia - nowe zapakowane skarpetki! jakis kaftanik tez i ogrodniczki.. cenowo ciuszki dzieciece wynosza 1zl-10 zl, najczesciej 2 zl. Moj maz kokosow nie zarabia, a sama koncze studia dopiero, a chce tez zeby dzidzius mial fajne ciuszki. A te w ciucholandach sa z lepszej jakosciowo bawelny i maja fajowsiejsze wzorki (firmowki po prostu).
Takze ja jestem ZA.
a na ogrodniczki narazie nie mam ochoty.. mam sztruksy z guma na brzuszek i drugie eleganckie spodenki na egzaminy i obrone. A po domu biegam glownie w dresach z luzna gumka
Ale u mnie w Olsztynie jest właśnie jeden sklep z odzieżą ciążową sportową własnie m in ogrodniczki
, dzinsy do pasa, sztruksy, spódniczki na szelkach długie i krótkie itp.Ubrania takie szyje Orkan Jeans (przynajmiej tak jest na metce) 
i bym w takiej po prostu niesmacznie wyglądała-ja nie mam nadwagi ani źle nie wyglądam ale ja mam lustro w domu i wiem że to nie ładnie by na mnie leżało....a szkoda kocham obcisłe ciuszki, kiedyś jak była ze mnie laska to takie fajowe ciuszki nosiułam że szok....teraz bym pewnie tego nie ubrała bo przyznam że z nastolatki przeskoczyłam "w żonę i mamę" już nie mam 18 lat...ale to nie znaczy że nie mogę być seksi w większym rozmiarze