Alkmena U nas wiedzą znajomi, którzy też się spodziewja dzidziusia (tyle, ze w maju) i moja przyjaciółka z pracy, która notabene już zdązyła w "największej tajemnicy" przekazac informację naszej wspólnej koleżance. No i wiecie też WY:-) . Rodzicom też chcieliśmy powiedzieć na gwiazdkę ale w grudniu jedziemy na urodziny mojego taty i imieniy teściowej. No i nie wiem czy uad mi się wykręcić, od wznoszenia toastów więc może już wtedy im powiemy. szefowi chę powiedzieć po wizycie u gina więc nie poźniej niż na początku grudnia. Musimy też jakoś to powiedzieć naszej niani. właściwie to nie wiemy co z nią zrobić, bo jesteśmy z niej zadowoleni i stracić bysmy jej nie chieli.Ale ja przeciez będę kilka miesięcy w domu.I tak we dwie mamy być ... No nie wiem. Z drugiej strony co dwie pary rąk to.. same wiecie. Zanim jejpowiemy musimy ustalić plan działania. Wojtek do przedszkola pójdzie dopiero jak skończy 3 lata, a jak drugie maleństwo się urodzi to On będzie miał 2. Więc przez rok dójka dzieci dla starszej pani to może być za dużo. No pomęczyłam Was moimi dylematami ale na prawdę jestem w kropce.
Zyczę dobrej nocy wszystkim brzuchatkom