reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Marika, Ty małolato! ;) Fajnie ze spędziłaś miły dzień po tych wszystkich nerwach.
Dziewczyny, wyruszam właśnie do dzieciaczkowych sklepów. Mój pierwszy raz! W poniedziałek była u mnie koleżanka w 6 miesiącu, wywaliło jej znienacka wielgachny brzuch i żałuje, że zakupów wcześniej nie zrobiła. Ja będę pewnie kupować przez internet, jestem maniaczką internetowych zakupów, ale wózki obejrzeć muszę! Więc idę, trzymajcie kciuki ;)

hej kobietki - no to fajnie - ja ze swoimi 31 latami świerkiem tu pachnę heheheh.....

wystraszyłam sie dzisiaj w nocy nie na żarty - obudził mnie taki straszny ból brzucha jakby mi kto od pępka skórę i wszystko wewnątrz naciągał na siłę... :-( zwlekłam się (dosłownie) z wyrka i poszłam do łazienki ale żadnego plamienia i krwawienia.... cały czas mnie pobolewa... nie wiem czy Dużego alarmować.....

boję się...

Bazylia małolato?-no wiesz-mąż mi mówi że ja stara dupa już jestem:):laugh2::szok::laugh2::laugh2: a co do zakupów,idź sama,pomacaj, pooglądaj-fakt że przez internet wygodnie ale takie zakupy na "żywo" to też radocha;-)

Zebrra mąż nie przeprosił,tak jak by nic się nie stało,dziś jest miły,nawet nic nie marudził, że sobie coś kupiłam:laugh2: i o to chodzi...ja też nie wracam do tamtego tematu-bo jeszcze nie raz będzie o to wojna:zawstydzona/y::-(:tak: niestety.
Moja Ola ma nadal kaszel-a jak Wika? dalej katar ją męczy?

Nicoya zadzwoń do tego swojego doktora (chyba dał ci numer,skoro tyle bulisz u niego...) taki ból który aż cię obudził to nic dobrego nie wróży:no:
zadzwoń i zapytaj-i się nie zastanawiaj!!!

Nicoya - ja właśnie wróciłam ze spacerku, strasznie mnie rozbolał brzuch podczas niego. I miałam takie bolesne skurcze w dole brzucha. Wzięłam Duphaston i połozyłam się, narazie przeszło. Z czego to się bierze? Te bóle brzucha?

nie mam pojęcia z czego się takie bóle biorą anna, to moja pierwsza ciąża tak zaawansowana więc wszystko takie nowe....marika próbuję sie dodzwonić do tego swojego konowała ale nie odbiera.... cholercia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry