Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej witam prawie bladym świtem!
Jak zwykle udało mi się załączyć zdjęcia dopiero rano. Jakoś wtedy mój komputer lepiej pracuje hihi.
Pierwsze zdjęcie jest z mojego wesela 2 lata temu, to drugie z jesieni zeszłego roku.
Dzisiaj w nocy stało się coś niesamowitego.
Miałam koszmarny sen!!! Śniło mi się, że śmierć przyszła po mnie w postaci dwójki upiornych dzieci, te dzieciaki wyglądały jak z najgorszego japońskiego horroru (kto oglądał "Klątwę" czy "Ring" to wie).
Akcja rozgrywała się w moim mieszkaniu. Zgasło światło a ja sparaliżowana ze strachu usłyszałam odgłosy drapania, chichotów upiornych z przedpokoju. Koszmar! Tak strasznie się bałam w tym śnie, że aż całe ciało mi zesztywniało w realu. I wtedy właśnie, kiedy te "dzieciaki" miały mnie dopaść poczułam kopnięcie. Najpierw jedno, potem drugie, trzecie....Moje dzieciątko kopało mnie dotąd aż się nie obudziłam z tego koszmaru. Jakie to kochane!!!!!!! Stanęło w mojej obronie hihi.
anna za dużo horrorów oglądasz :-) przestaw sie teraz na romansidła hihihihi ale co ważne - to fakt takiego obrońcy mieć nie miałaś :-) może nawet wie co ci się śniło ?
EWO!!! POZWÓL ŻE W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA - WYŚLĘ SAME DOBRE ANIOŁY NAD BIAŁYSTOK BY OTULIŁY CIĘ SWYMI SKRZYDŁAMI, ZŁYM LUDZIOM SKRZYWDZIĆ CIĘ NIE DAŁY, UŚMIECH NA TWEJ BUZI WYWOŁAŁY I MIŁOŚCI WIELKIEJ DLA CIEBIE POSZUKAŁY :-)