reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna_79 - Założymy partię "Teletubisiom stanowcze NIE!!!" :-D a jeśłi chodzi o firmę Canon to robi coraz lepsze aparaty i właśnie tą firmę polecam wszystkim znajomym zainteresowanym zakupem cyfrówki... Ten Twój EOS 300D musi być wytrzymały skoro przeszedł aż tyle :-). Co do serwisu to faktycznie możesz zapłacić więcej niż wart aparat :) kolega kupił rok temu cyfrówkę HP w MM za 600 zł, niestety upadł mu i wykrzywił się obiektyw... naprawa: 900 zł :laugh2: wyśmiał ich i podziękował :tak:

Olympus niestety stwierdził, ze nie opłaca im się robic następcy C8080 i robią teraz tylko lustrzanki cyfrowe i tanie cyfrówki a nie typu wide zoom :baffled:

bazylia - a z Nikona jesteście zadowoleni? Teraz jest taka ponura i brzydka pogoda, brak zieleni itp. że ostatnio mi się nawet aparatu nie chce wyjmować...

reklama
Lepiej nie - bo mój M marzy o dziewczynce, żeby tatusia drapała po plecach :-)
Dziewczynki, spadam! zajrzę wieczorem i liczę na piękną kolekcję zdjęć was wszystkich, Mila nie myśl że się wykręcisz ;)

dobra, dobra :tak:

jedno ze ślubu ucięte z każdej strony:-p a drugie z miesiąc przed ślubem :) ponad 2,5 roku temu :) ale dużo się nie zmieniłam tylko włosy mam krótsze:-)

Przykro mi bardzo, nie mogę załączyć zdjęcia. Coś mi nie wskakuje :wściekła/y:
Może jutro rano się uda?
Bazylia- a co to? Wyścig szczurów? :-D Chociaż znam ludzi, którzy w ogóle nie fotografują swoich pociech...Ja martwię się jak tu rodzić skoro mój mąż nie umie dobrego zdjęcia zrobić hihi, a tak chciałam mieć maleństwo sfotografowane jak mąż przecina pępowinę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry