reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
laski zaraz ja zrobię sobie takie pół oka, pół nosa....będziecie nienasycone widokiem....
Zebrra ty mnie już widziałaś ja tylko twojego avatara-też postaram się coś wkleić ale zmniejszałam przez imageshack-a teraz nie idzie -nie wiem czemu:-(

Bazylka a to cyfrowy? my mamy lustrzankę canona-nie pytaj ile kosztowała....ale o nikon ja nie pytam bo to profesjonalne aparaty i cena też pewnie profesjonalna:tak::szok: ale to aparat na długie, długie lata-świetny zakup!!!

Marika, to cyfrowa lustrzanka. A masz jakiś program w kompie do obróbki zdjęć? wydaje mi się że nawet w jakimś podstawowym programie Windowsa można zmniejszyc foty. Zobacz czy masz np. Irfan View to napiszę Ci jak zmniejszyc.

Bazylia, kiedyś jak miałam więcej czasu to się mocniej interesowałam (nawet jakieś tam nagrody dostawałam). A potem coraz więcej obowiązków. Weszła fotografia cyfrowa i wypadłam z obiegu :(

lustrzanka cyfrowa to fajna sprawa... ale nie dla mnie bo lubię robić zdjęcia makro a bez specjalnych konwerterów za duże pieniadze to raczej lustrzanka cyfrowa nie zrobi :baffled: Jakbyśmy mieli brać lustrzankę to tylko OLYMPUS E300, E500... no ale to kosztuje... do tego obiektywy....

zmieniliśmy ostatnio Olympusa C4000 na coś co wygląda jak profesjonalna lustrzanka choć jest tylko cyfrówką z długim obiektywem :happy: oczywiście nie mówię o Panasonic FZ50 ani Leica V-lux 1 bo oba mają straszne szumy i do tego krawędzie obiektów na zdjęciach są rozmazane i jakby były pomalowane farbami :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry