reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

bazylia - jaka tam profesjonalistka :-) po prostu lubię robić zdjęcia i robię je w ogromnych ilościach przy kazdej nadażającej się okazji i o różnej tematyce. A co było nie tak z Olympusem? Kolega ma Olympusa E500 i jest bardzo zadowolony a mój znajomy fotograf korzysta właśnie z Nikona D200 z jakimiś wymyślnymi obiektywami :-)

reklama
Tak.............do tej dyskusji się nie dołączę, choć uwielbiam zdjęcia i mam ich sporo na kompie, ale niestety sama zrobiłam tylko kilka dobrych i to przypadkiem... :)

A tak na powaznie Bazylia, zburzyłaś cały wizerunek Ciebie jaki miałam... :) W moich wyobrażeniach byłaś pulchną blondynką :) (nie w sensie obraźliwym oczywiście) a Ty nie dość, że brunetka to jeszcze patrząc po buzi szczupła :)

hmmmm aparatem się nie pochwalę.... bo nie mam za bardzo czym w porównaniu do waszych hihihihi... a mimo że taki sobie to i tak lubię pstrykać wszędzie - przez co Duży wyjazdów ze mną nie lubi - bo co chwilę zatrzymuję auto i wysiadam - bo coś zobaczyłam :-D i MUSZĘ zrobić kilka fotek :-D

a co do farbowania... czytałam że po I trymestrze nie ma zastrzeżeń byle zbyt długo nie wdychać smrodku, sama farbuję bo siwiusia jestem... ech zatęskniłam za czasami kiedy się na Shineadkę robiłam to było bardzo wygodne :-)

Hej! Ale mam do nadrobienia :szok:
Alkmena - Slayer to jest amerykański zespół thrash metalowy. Obok Metaliki, Anthrax i Megadeth zaliczany do "Wielkiej Czwórki" thrash metalu. Teksty ich utworów są często postrzegane jako satanistyczne. Kontrowersje pogłębiają okładki płyt zespołu, obfitujące w sceny przemocy, wizerunki diabła i odwrócone krzyże oraz symbole magiczne. Dla mnie - zespół nie dla dzieci!!!!!!!!
Teletubisiom mówię stanowcze NIE! Nienawidzę tej bajki! Jest straaaasznie denerwująca!

Aśka_24 - gratuluję skończonego remontu. To już przygotowujecie pokój dla dziecka? Łóżeczko ite sprawy?? Szok! :szok: Ja jeszcze nic nie mam, nawet koncepcji gdzie wstawić łóżeczko hehe.

Marika - na urodziny męża mogłabyś kupić jakąć fajną wodę toaletową, portfel, książkę, płytę z jego ulubionym zespołem albo jakiś film (są fajne wydania wieloczęściowców w pakiecie). Albo po prostu zafundować mu w ramach urodzinowej niespodzianki jakąś kolację we dwoje albo wypad do kina. Możesz też w przebraniu policjantki czy pokojówki (Jak w "American Pie - Wesele") zafundować mu wieczór pełen wrażeń. Hehe albo owiń się kokardą - niech cię rozpakuje ;-). Można też zorganizować wypad za miasto np na paintball :tak:. Byłby zachwycony móc pobawić się przez jeden dzień jak dziecko hihi.

Fasolek - spóźnione życzenia z okazji ślubu!!!

"Jeżeli kochać -
to kochać stale,
dopóki serce
przestanie bić.
I swej miłości
nie wstydzić się wcale,
bo bez miłości
nie można żyć."

Dni jedynie słonecznych,
chwil samych serdecznych
i przeżyć nieziemskich
w czasie lat małżeńskich!

Na USG 3D jadę w środę na godzinę 15.30 do tego samego lekarza co Ty ;-). Na kiedy masz swój termin? Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie prawidłowo, że dzidzia w końcu pokaże czy ma ptaszka czy też nie :tak:.

Mila333 - Niedorobiona marchewka już powoli schodzi. Takie szampony koloryzujące nie trzymają się moich włosów. Zastanawiam się czy nie zafarbować je farbą na rudo :-). Przydałaby się jakaś mała odmiana. Jestem jak najbardziej za farbowaniem włosów w ciąży. Teraz farby nie są tak niebezpieczne jak kiedyś.​

Zebrra, pisałam milion razy że jestem chuda, przed ciążą ważyłam 51 kilo przy 170 cm... ale kiedy to było... ;))

Alkmena, Olympus nie dawał sobie rady we wszystkich warunkach, był świetny jeśli świeciło pełne słońce - robił foty jak widokówki. Ale w gorszych warunkach przy 1600 asa były problemy. Poza tym wkurzał nas malutki wizjer, który obcinał brzegi zdjęcia. Albo np. nie chciał zrobić zdjęcia jak nie było wystarczająco ostre, po prostu odmawiał posłuszeństwa. Denerwował nas :-)

Co do aparatu to ja mam w domku:
- Canon EOS 300 D z obiektywami: EFS 18-55mm i EFS 28-90mm, to jest lustrzanka cyfrowa
- Canon EOS 300 - zwykła lustrzanka
Teraz używam tej cyfrówki, mam tysiące zdjęć, fotografuję wszystko i wszystkich, z każdego wyjazdu przywożę około 600 zdjęć. Ale aparacik mi nawala niestety, trochę z nami przeszedł (upadek ze skały, kąpiel w morzu, turlanie po piasku) i niestety coraz rzadziej łapie ostrość. Pewnie naprawa kosztowałaby więcej niż nowy aparat więc zastanawiam się nad zmianą. Uwielbiam robić zdjęcia :-D , moja dzidzia będzie chyba najczęściej fotografowanym dzieciątkiem na świecie hehe.

Anna_79 :-) Dziękuję za życzenia!!! Ja idę w poniedziałek 12.03.,to się nie spotkamy :(
Wszystko będzie dobrze!!!Na 100%!!!!

Jeszcze nie ma u nas dziewczynek chyba :-D :eek: :baffled:

Fasolek, musiałabys się przebić przez 200 stron postów, które powstały zanim się pojawiłaś ;) Ja od 12 tygodnia wiem że będzie dziewczynka.
Anna, możemy zrobić konkurs bo my tego Nikona kupiliśmy głównie ze względu na maleństwo ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry