Hej! Ale mam do nadrobienia
Alkmena - Slayer to jest amerykański zespół thrash metalowy. Obok Metaliki, Anthrax i Megadeth zaliczany do "Wielkiej Czwórki" thrash metalu. Teksty ich utworów są często postrzegane jako satanistyczne. Kontrowersje pogłębiają okładki płyt zespołu, obfitujące w sceny przemocy, wizerunki diabła i odwrócone krzyże oraz symbole magiczne. Dla mnie - zespół nie dla dzieci!!!!!!!!
Teletubisiom mówię stanowcze NIE! Nienawidzę tej bajki! Jest straaaasznie denerwująca!
Aśka_24 - gratuluję skończonego remontu. To już przygotowujecie pokój dla dziecka? Łóżeczko ite sprawy?? Szok!

Ja jeszcze nic nie mam, nawet koncepcji gdzie wstawić łóżeczko hehe.
Marika - na urodziny męża mogłabyś kupić jakąć fajną wodę toaletową, portfel, książkę, płytę z jego ulubionym zespołem albo jakiś film (są fajne wydania wieloczęściowców w pakiecie). Albo po prostu zafundować mu w ramach urodzinowej niespodzianki jakąś kolację we dwoje albo wypad do kina. Możesz też w przebraniu policjantki czy pokojówki (Jak w "American Pie - Wesele") zafundować mu wieczór pełen wrażeń. Hehe albo owiń się kokardą - niech cię rozpakuje ;-). Można też zorganizować wypad za miasto np na paintball

. Byłby zachwycony móc pobawić się przez jeden dzień jak dziecko hihi.
Fasolek - spóźnione życzenia z okazji ślubu!!!
"Jeżeli kochać -
to kochać stale,
dopóki serce
przestanie bić.
I swej miłości
nie wstydzić się wcale,
bo bez miłości
nie można żyć."
Dni jedynie słonecznych,
chwil samych serdecznych
i przeżyć nieziemskich
w czasie lat małżeńskich!
Na USG 3D jadę w środę na godzinę 15.30 do tego samego lekarza co Ty ;-). Na kiedy masz swój termin? Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie prawidłowo, że dzidzia w końcu pokaże czy ma ptaszka czy też nie

.
Mila333 - Niedorobiona marchewka już powoli schodzi. Takie szampony koloryzujące nie trzymają się moich włosów. Zastanawiam się czy nie zafarbować je farbą na rudo :-). Przydałaby się jakaś mała odmiana. Jestem jak najbardziej za farbowaniem włosów w ciąży. Teraz farby nie są tak niebezpieczne jak kiedyś.