Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewa ja też jutro na USG na fundusz Ale to ma być jakieś specjalistyczne, na skierowaniu mam wypisanych mnóstwo rzeczy, które ma sprawdzić lekarz...
Współczuję z tą pracą, nie wiem jak Tobie, ale mi wyskoczył już taki brzuch, że naprawdę ciężko się poruszać, a będzie już tylko gorzej... Grubelku to zmieniaj!
Zebrra myslisz że to tak łatwo mąż tak mi pozabezpieczał laptopka że co sobie znajde stronke to odrazu mi m in program antywirusowy wykrywa jakis szlam i nic z tego ale szukam no!
Hej dziewczyny! Bazylia fajnie masz z tym masażem, ja też planowałam się wybrać na czyszczenie twarzy-ale stwierdzam że zrobię to po porodzie, bo po porodzie mam zamiar chudnąć, pięknieć i co nie tylko..jednym słowem wziąć się za siebie! Grubelku fotelik fajny Zebrra a ten co ty pokazałaś to widziałam na allegro, jest fajny tylko ta budka taka zgnieciona mocno...
Zebrra ty mylisz je po avatarku a ja mylę Alkmenę z Ankami...po nazwie..niby różne ale ciągle mi się pierdzieli
Też chciałam zmienić avatar ale nie da się już kilka razy próbowałam...
witajcie ewa ja jestem na zwolnieniu już 4 mieś. tzn. że będę mieć mniejsze macierzyńskie (kasę)? nie wiedziałam. jesteś pewna? Jak na razie to mi moją premię zabrali i mam tylko podstawowe, a zresztą teraz to już ZUS płaci
Dziewczyny co wy tu opowiadacie, że jak jest się długo na zwolnieniu to macierzyńskie jest mniejsze?? Przecież powinno być tyle samo co teraz na L-4. Najważniejsze aby nie przekroczyć w ciągu roku 180 dni (czy jakoś tak).
Piękna pogoda!!!
Zaraz wyruszam do teściów. Dostałam odjazdu do roboty. Zrobiłam już zakupy, posprzątałam mieszkanie, umyłam papużkom. Skąd u mnie tyle energii?