reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ewa ja też jutro na USG na fundusz :) Ale to ma być jakieś specjalistyczne, na skierowaniu mam wypisanych mnóstwo rzeczy, które ma sprawdzić lekarz...
Współczuję z tą pracą, nie wiem jak Tobie, ale mi wyskoczył już taki brzuch, że naprawdę ciężko się poruszać, a będzie już tylko gorzej...
Grubelku to zmieniaj! :)

Zebrra myslisz że to tak łatwo :wściekła/y: mąż tak mi pozabezpieczał laptopka że co sobie znajde stronke to odrazu mi m in program antywirusowy wykrywa jakis szlam i nic z tego :wściekła/y: ale szukam no!

Hej dziewczyny!
Bazylia fajnie masz z tym masażem, ja też planowałam się wybrać na czyszczenie twarzy-ale stwierdzam że zrobię to po porodzie, bo po porodzie mam zamiar chudnąć, pięknieć i co nie tylko..jednym słowem wziąć się za siebie!:laugh2::laugh2:
Grubelku fotelik fajny
Zebrra a ten co ty pokazałaś to widziałam na allegro, jest fajny tylko ta budka taka zgnieciona mocno...

Zebrra ty mylisz je po avatarku a ja mylę Alkmenę z Ankami...po nazwie..niby różne ale ciągle mi się pierdzieli:-p:zawstydzona/y::laugh2:
Też chciałam zmienić avatar ale nie da się już kilka razy próbowałam...

witajcie :)
ewa ja jestem na zwolnieniu już 4 mieś. tzn. że będę mieć mniejsze macierzyńskie (kasę)? nie wiedziałam. jesteś pewna? Jak na razie to mi moją premię zabrali i mam tylko podstawowe, a zresztą teraz to już ZUS płaci :happy:

piękne słonko, a jutro uSG :laugh2: !

reklama
Dziewczyny co wy tu opowiadacie, że jak jest się długo na zwolnieniu to macierzyńskie jest mniejsze?? Przecież powinno być tyle samo co teraz na L-4. Najważniejsze aby nie przekroczyć w ciągu roku 180 dni (czy jakoś tak).

Piękna pogoda!!!:-D
Zaraz wyruszam do teściów. Dostałam odjazdu do roboty. Zrobiłam już zakupy, posprzątałam mieszkanie, umyłam papużkom. Skąd u mnie tyle energii?

Do góry