reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Pytanie ogólne:
Czy Wam też drętwieją palce u rąk? Mi z reguły 3 palce. Najgorzej jest u mnie z prawą ręką, od kilku dni mam to codziennie... (wcześniej było rzadziej) przeważnie jak się budzę i później do południa, z lekkimi przerwami ale drętwieją i ciężko je rozruszać :baffled:

czytałam, że jest to normalne i przechodzi ok. 3 tyg. po porodzie... ale jest to bardzo denerwujące:no: i zastanawiam się czy tylko ja tak mam :confused:

reklama
Witam w piękny słoneczny poranek:-) :-) :-)

palce mogą drętwieć od ucisku rosnącej macicy na jakiś nerw,,,,podobno

jakie dziś macie plany?????

co zrobić na obiad????mi już brakuje pomysłów.....

Bezsenność w Oświęcimiu...
Wstałam o świcie (nawet moje papugi jeszcze śpią), wyprawiłam chłopa do pracy i nie wiem co ze sobą teraz zrobić. Do mojego serialu jeszcze 1,5 godziny (oglądam powtórki "Na dobre i na złe"), chyba skoczę na zakupy :tak:

Marika - ten płot maluję jakimś czarnym olejem z samochodów :confused: , więc on tak nie śmierdzi. Bardziej obawiam się o moje krzyże, bo wczoraj nie mogłam dojść do domu od teściów. Ale wszystko bolało!!!

Alkmena - twój gin powiedział, że 5 kg to za dużo? To co ja mam powiedzieć? Jestem 8 kg na plusie i dochodzę go 80-tki na wadze. Tragedia!
Mi nic nie drętwieje, może jakieś okłady z zimnej wody pomogą?

Bazylia - zazdroszczę Ci tych masaży i zabiegów kosmetycznych. Może sama zafunduję sobie taki relaks??

Ewa Białystok - obiadek mam znowu u teściów. Wczorajsze niedojedzone prażone i skrzydełka pieczone. Zupa nieznana.
A w planach dzisiaj mam dalsze malowanie płotu hehe.

Witam w środę! :-)

Niusia dzięki!

Alkmena fotelik Ramatti Mars ogólnie jest ok, nic strasznego się z nim nie stało. Tylko tak jak pisałam "dziury" przez które przechodzą pasy (w tapicerce) strasznie się popruły po jednym praniu :wściekła/y: . Teraz wygląda to bardzo nieestetycznie. Jakby jeździło w nim kilkoro dzieci. A poza tym wszystko było w porządku. To taki model jak na zdjęciu:

Witam się i ja :)

Alkmena dzięki :) Jeśli chodzi o fotelik to obejrzyj ten moze Ci się spodoba...

Ewa, ja też nie mam pomysłu na obiad, ale u mnie to zazwyczaj kwestia chwili... :) Wczoraj na przykład nie mogłam się zdecydowac i w koncu zrobiłam gulasz z łopatki, makaron i sałatę lodową z pomirorkami, a na deser galaretka z bananami, jabłkami, mandarynkami i truskawkami z bitą śmietaną :)

Zebrra ciekawe jak u innych? To link do aukcji 2007 RAMATTI MARS 0-13 KG+MAX GRATISY+WYS.0ZŁ! (173979250) - Aukcje internetowe Allegro

A ja jeszcze w kwestii fotelików. Teraz są też takie modele z rączką w kształcie litery "s" Polecam bo są bardzo wygodne do noszenia, szczególnie dla jednej osoby. Nie wiem jak one cenowo wyglądają i jakie firmy je produkują. Myślę że Te z Was które rozpatrują kwestię fotelika powinny się zastanowic nad takimi modelami.

zebrra- hej, fotelik fajny i niedrogi;-)

a co do obiadku to dużo ciekawostek zrobiłas!!!!!ja myślę o czymś najprostszym:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: w ostateczności spagetti zrobie, z gotowym sosem:happy: :happy: :happy:

JUTRO USG!!!!!!( na fundusz ale i tak fajnie)

moje zwolnienie dobiega końca,mam do przyszłego czwartku,ale się rozleniwiłam.....muszę wrócić jak dam radę na 3 MIESIĄCE!!!!! żeby godziwy macierzyński otrzymywać:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: to smutne że taką mamy rzeczywistość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry