reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

jazztina z każdego dołka można wyleźć... byle nie wpaść do kolejnego - ale kiedy się patrzy pod nogi to się nie wpadnie :-)
promyków słonecznych zatem tobie by do duszy twej zajrzały i zaświeciły pełnym światełkiem :-)
nie pytam dlaczego i z jakiego powodu ten dół - bo jeśli będziesz chciała to przecież sama powiesz .....

reklama
Ankami, dokładnie Sonia też mi się BARDZO podoba, ale to psia suczka i koniec! ;)
Nicoya, przez prawie 30 lat żyłam w spokoju, a potem wstrętna grochola musiała napisać tą szmatławą książkę.. ;) Na szczęście lubię Stenkę :)
Marika, Edyta jest okropna i byłam nią wiele razy, jak również Julitą, Jowitą, Justyną.. wszystko tylko nie Judyta :-)

Dzięki Nicoya czasami wolę nie mówić bo mam wrażenie że wypowiedzenie czegoś na głos to jak początek realizacji, chociaż wiem też dobrze czym kończy sie duszenie wszystkiego w sobie a może zdaje sobie sprawe że mogę się ośmieszyć. Dlatego wolę czerpać siłę z pozytywnych przykładów i bohaterskich postaw:)))))))

Tak naprawdę każdy ma swoje powody by lubić bądź nie jakieś imię, ja troszkę boję się wypowiadać na ten temat by kogoś nie urazić, o gustach sie nie dyskutuje:))))) chyba,że mogę powiedzieć coś dobrego, my pomyslelismy o imieniu Lena i to juz b.dawno temu, ale ostatecznie jak to bedzie to sie okaze moze dzidzius zrobic nam niespodzianke i powiedziec dzien dobry jestem chlopcem:))))

pora spać mój zegar(organizm) tyka na dobranoc, oczka robią się senne, dupsko z coraz większym trudem się podnosi...:dry: a tu jeszcze kąpiel przede mną i wypadało by posmarować się jakimś cudem...bo z tydzień tego nie robiłam
Ankami
filmu nie oglądałam ale muszę nadrobić(tego Filipa z konopi)

...a nie wiedzieć czemu dla wszystkich "niewtajemniczonych" jestem oazą spokoju, rozdawaczką dobrych rad i słuchaczką, która wchłania wszystko jak gąbka a potem wyciskasz i wszystko wygląda piękniej ,szkoda że do siebie nie potrafię tego zastosować...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry