Jestem i ja:-)
Dziękuję wszystkim za uściski dla Krzysia, strasznie podekscytowany był ten mój mały rozrabiaka......
byliśmy dziś u Pani doktor i stwierdziła że osłuchowo jest oki!!!!!dostal tylko coś na katar i po bólu.Wypisałam też wkońcu tą podobno SUPER szczepionkę "RIBOMUNYL" podaje sie przez pół roku w tabletkach , w 1 miesiacu 12 tabletek , w kolejnych juz tylko po 4 i podobno to rewelacja!!!!!!!KOLEŻANKOM MALUCHY PRZESTAŁY CHOROWAĆ LUB ZNACZNIE SŁABIEJ PRZECHODZĄ!!!!zobaczymy
Na usg czekałam 2 godzin

y.....POLSKA BEZPŁATNA SŁUŻBA ZDROWIA!!!!
Na szczęscie

wszystko jest dobrze, serduszko, wątroba, nerki i mózg. Mój synek waży ok 400 gr.Mam nadzieję że synek bo dziś siusiaczka nie wiedziałam,zobaczymy za tydzień na moim prywatnym prenatalnym połówkowym.......
Jeśli chodzi o mieśniaki to w lipcu 2006 po poronieniu wykryto umnie 2, wcześniej też nie widzeli!!!!!ale farmakologicznie po 3 miesiącach się wchłonęły prawie do końca, takie jakie pozostały to ponoć mogą być
Dostałam skierowanie na test obciażenia glukozą.....za 4 tygodnie idę do swojego gina prywatnie więc dopiero do niego przyszykuję wyniki....
To chyba na tyle, POZDRAWIM GORĄCO!!!!! zaraz uciekam spać bo dzień był wyjątkowo wyczerpujący