reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dziewczyny ja też jem banany w dużych ilościach, ale mnie podżera mąż i co kupie sobie świeże to za chwilke ich nie ma ;-)

Alkmena ja też mam zgage i nie wiem od czego a moja mama mówi że dziecku rosną włoski i muszę się przyzwyczaić ;-) Nie wiem czy to prawda ale już się nauczyłam żyć ze zgagą, ale ja zamiast Manti piję wode :tak:

Ide się położyć bo się zmęczyłam tym segregowaniem ;-) narazie

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

witam popołudniem :-)

alkmena wg mojej teściowej na zgagę nalepiej jeść migdały (może się troszkę pomigdalić? hihihi) nie sprawdziłam bo zgagi nie mam

u mnie zamiast bananów króluje ananas - najpierw były truskawki za które dałabym się pociąć - teraz mnie na ananasy wzięło... hmmm dzidzia nie może się na płeć zdecydować czy jak? :-)

Dobra, przestaję się trząść, nie chcę parówki :) Jak będzie chłopak i zacznę ubierać go w te wszystkie różowe ciuszki które dostałam, to na pewno zostanie pedałem! ;)
:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:
Bazylia nie wolno ciężarnej rozśmieszać!!!!!! :-D :laugh2: :-D

Alkmena może dzidzia zaczyna już trochę uciskać żołądek mi też już zaczyna się zdarzać...

Zebrra ja mam ślepote i klawiatury nie widzę BANANOJADZIE jeden !!! :-p

negri - tez coś takiego słyszałam... mam jednak nadzieję, ze to od czegoś co zjadłam i wkrótce mi przejdzie

nicoya - migdałów niestety nie mam dlatego ssię manti

Grubelku - ten mój maluszek to powoli zacznie mi uciskać wszystkie organy... najpierw pęcherz, teraz żołądek :)

Zebrra, Bazylia na przykładzie swojego spedalonego fryzjera dokładnie opisała to, o co mi chodzi :)
Ja znam kilku gejów spoza Polski, część z nich to prawdziwi artyści i nawet pasują im te futerka wokół szyi ;) A już np. taki przedwojenny typ (o ile o czymś takim można mówić) homoseksualisty kojarzy mi się z niebywałą wytwornością. Nie to co dzisiejsza nachalność!
Żeby nie było - panie obnoszące się ze swoimi beretami też działają mi na nerwy ;)

Aha, no i chyba muszę stworzyć związek kolejnej mniejszości: kobiet z dużymi stopami! ;) Czy któraś ma podobny problem?
Oczywiście nie kupiłam sobie żadnych butów, bo tych które mi się podobały nie robią w moim rozmiarze :( Tylko jakaś ohyda, która wygląda jak obuwie ortopedyczne, fuj.

Zebrra, to zobacz o ile jestem niższa od Ciebie, a też noszę 41 i naprawdę na wiosnę i lato ciężko mi znaleźć ładne kobiece buty/sandały. Ty nie masz z tym problemu?

reklama
Jejciu dziewczyny ja się chyba schowam bo noszę 37 czasami 38 ;-) ale też nie mam tak pięknie z kupnem butów :tak:

Alkmena to może te nasze mamy mają trochę racji ;-) Ale wiecie co kiedyś przeczytałam mity dotyczące ciąży i jak kumpela odda mi gazete to Wam je napisze bo śmiałam się z nich chyba z godzine :-D Próbka: jak kobieta ciężarna poleje sobie brzuch wodą to dziecko będzie alkoholikiem :-D :-D :-D lub kobieta w ciąży nie może zakładać nogi na nogę jak siedzi bo zgniecie dziecku główkę :-D :-D :-D to mnie mega rozśmieszyło

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry