reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
marika - ja mam wszystkie piosenki z trzech części Pana Kleksa i całe Fasolki :) jak kiedyś mąż mi puścił pierwszy raz "Podróż w krainę baśni" to się popłakałam ze wzruszenia bo przypomniało mi się dzieciństwo :zawstydzona/y:

Grubelku - ja mam nadzieję, ze do tego czasu wojsko będzie nieobowiązkowe :happy:

zebrra - ja po zrobieniu sniadania mężowi o 6.30 zjadłam 2 ostatnie banany :)

mila333 - a ile czekałaś na wyniki glukozy?

Ja w ogóle nie mam z tym problemu, dla mnie każdy może żyć tak jak chce i według własnego sumienia... Homoseksualista to dla mnie taki sam człowiek jak każdy, a to co robi w łózku i z kim, w ogóle mnie nie interesuje.. Sprawa adopcji dzieci, to zupełnie inna kwestia i tu już niestety nie jestem tak liberalna... Aborcja - tu równiez uważam, że każda kobieta moze sama zdecydować, według siebie i swojego sumienia, a poza tym aborcja zawsze była jest i będzie, pytanie tylko w jakich warunkach? A co do eutanazji, to nie chciałabym kiedyś leżeć sparaliżowana na łóżku, z odleżynami, nie mogąc samodzielnie zrobić nic i nie móc zdecydować o swoim losie...

Wróciłam z zakupów! Z pełnym bagażnikiem i z pustym portfelem :-D
Kupiłam łóżeczko Radek VII firmy Klupoś, kolor słomkowy.
Za chwilę jadę grzebać w ciuszkach po bratankach, może coś wygrzebię dla synka.

Dziewczyny leżcie i odpoczywajcie! Żeby żadnego falstartu nie było!
Do usłyszenia wieczorkiem! Papa

Mój zakup:

Anka wyjaśniła co miała na myśli i jasna sprawa. Przyznam szczerze, że nie znoszę jak mój dobry kolega gej-fryzjer ociera się seksownie tyłkiem o ściany i za każdym razem muszę oglądać jego owłosiony brzuch bo nosi krótkie koszulki jak podlotek z dyskoteki. Aż przestałam do niego chodzić z włosami bo mnie wkurzał na maksa (jak wielu gejów jest megalomanem i mitomanem). Ale nie można generalizować oczywiście, mam też kolegę geja który nie obnosi się ze swoimi skłonnościami, jak siedzi ze swoim parterem w knajpie, to spokojnie rozmawiają jak dwoje zwykłych facetów i niejedna już dała się na to nabrać i straciła dla niego głowę... ;)

Dobra, przestaję się trząść, nie chcę parówki :) Jak będzie chłopak i zacznę ubierać go w te wszystkie różowe ciuszki które dostałam, to na pewno zostanie pedałem! ;)

reklama
Grubelku - też jem jabłka w dużych ilościach :) ostatnio ścieram sobie na tarce 4-5 szt. i jem łyżeczką taką papkę :D

Od wczoraj z przerwami mam zgagę - nie wiem od czego :baffled: biorę pół tabletki Manti i mi przechodzi :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry