reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Grubelku-też tak mam...dostałam parę groszy dla siebie (chciałam kupić sobie wagę łazienkową..jakiś kosmetyk coś..)a młodej kupiłam buciki, kolorowankę, kredki..i co rusz coś dostaje...a sobie nic:baffled: nie wiem czemu tak jest...zaspokaja to moje potrzeby, jak jej coś kupię:tak:(chociaż młoda bogatsza jak ja, bo w skarbonce ma już sporo kasy:-p

reklama
na liście lipcowych mam...robi się niebiesko.. dominują chłopaki:zawstydzona/y::-p
A teraz pytanie:
CZY KTOś JESZCZE ZAMIERZA ZMIENIAć PłEć SWOJEJ DZIDZI?? BO MAM TAK CO CHWILę ZMIENIAć??:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:(hihihi)

a tak w ogóle to mnie to przeraża że tym kobitkom siusiaki tak wyrastają:-p:baffled::happy:....
Grubelku jak na razie z bułki siusiak...na szczęście nie na odwrót!:szok::laugh2::laugh2:

Witam w pochmurną sobotę;-)

Temat tolerancji, tolerancyjnie omijam.....
Ja również uwielbiam kupować dla Krzysia i dzidzi, bardziej niż sobie:tak: :-(
I RÓWNIEŻ nie mogę doczekać sie połówkowego usg, to już w środe, w 1 dzień wiosny o 10:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Marika to straszne jest, mąz powiedział że nie kupi mi szafki do pokoiku dzieci (a mi się już trochę przestaje w Julkowych szafkach mieścić...), a chciałam dla maluszka miec oddzielną... :baffled: Ale z tym zaspokajaniem potrzeb to masz rację, sobie z przymusu a dzieciom z przyjemnością idla przyjemnosci :-)
Mam nadzieję że już koniec tych zmian płci... :szok: :szok: :szok:

Ewo ja też w środe tylko ok 16 jak się uda, bo mój lekarz ma dyzur w szpitalu i mam do niego najpierw zadzwonic czy mogę przyjśc. Tak normalnie to już mi robił połówkowe 2 tyg temu... a teraz chce w szpitalu bo tam jest większe usg i od niedawna 4d. mam nadzieję że się uda... ;-)

Pastela już dopisałam-sorki że wcześniej tego nie zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2:

Wiecie co ja to od jutra nie jem słodyczy...:no::zawstydzona/y::-p za dużo sobie pozwalam oj za dużo, w prawdzie w mojej diecie jest sporo owoców, warzyw, ale ja cały czas coś jem...to normalnie nie ja! już nie chodzi o wagę ale o sam fakt że taki łażący śmietnik wszystko wciągam-wstyd(czy to tasiemiec??:laugh2::laugh2:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry