reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

O rany, wyrósł następny siusiak!!! :-D I jaki tam z niego Marcel?! To jest po prostu kochany malutki Bazyli (vel Bazyl)... :-D:-D:-D:-D
Aniu, widocznie Artur ma na Waszego dzidziusia kojący wpływ :-).
Nicoya, mój mąż śpiewa Dzidzi co wieczór kołysankę :-D. Niby codziennie tę samą (żeby Maleństwo ją zapamiętało), ale zawsze zmienia jedno-dwa słowa i mam niezły ubaw. :-)
Marika, no to w razie Niemca (dla niewtajemniczonych: tak mówią w Pyrlandii ;-)) zawsze możesz zrobić skok na skarbonkę Oli... :-D

reklama
teraz kiedy tu tyle "płciowych" zaskoczeń aż czekam z niecierpliwością kim okaże się mój dzidziolek hihihihi :-D

bazylia - no właśnie - dlaczego nie Bazyl? tylko jakiś tam Marcel? Bazyl kojarzy mi się z niesamowitym facetem prowadzącym rockową klimatyczną knajpę w Poznaniu - oj nie jedna noc tam spędzona i niejeden kufel piwa przelany z samym Bazylem... :-D

mila wolałabym żeby Duży kołysanek nie śpiewał hihihihi ani ja ani on... traumatyczne wspomnienia miałby dzidziuś z okresu "brzusznego" :-D

Duży mnie tak wkurzył że się zawzięłam i natarłam tyle ziemniaków na placki że mogę z powodzeniem wszystkie was kochane na nie zaprosić hihihih
która chętna? :-D

Drogie dziewczęta. Dziękuję bardzo, ale Bazyl kojarzy mi się tylko i wyłącznie z takim kudłaczem z tv, który prowadził program razem z żabą Moniką. Więc bez takich mi tu proszę! i nie "jakiś tam Marcel" tylko sam Duchamp!!!!!
:-D :-D

Bazylia, przecież z żabą Moniką to Kulfon się prowadzał ;) A skojarzenie Mili jest zachęcające.
Ale faktycznie co Duchamp to Duchamp

Edit: ale mam refleks ;)

reklama
Mamo Bazyla, z żabą Moniką to produkował się chyba niejaki Kulfon (?). A tutejsze ciotunie są najlepsze na świecie :tak::tak::tak: (Nicoya, rzuć ją tym plackiem; a drugim rzuć mnie, mniam, mniam).
Test obciążenia robi się od 22 tc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry