Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zejdźcie już z tej Moniki-bo to moje imię... i tak jakąś żabę ochrzcili która się z kulfonem prowadza..i mi tu reputację psuje
to ja też placuszka proszę
Mówię, że Kulfon. Ale równie dobrze mógł być Bazyl :-)
Bazylia wzięła się od mojego psa, którego posiadałam na spółkę z eks-boyfriendem (vide foto w avatarze). Nie wyobrażajcie więc sobie że nazwę mojego SYNA imieniem psa, suki w dodatku!!! )))))
Bazylek, to naprawdę Twój psiak?!! Miałam już wcześniej zapytać. Cudny! Uwielbiam ciasteczka! Jak jakieś idzie ulicą, to ja potrafię zrobić w tył zwrot, iść choć kilka kroków za nim i piać z zachwytu. :-):-):-)
zebrra ależ zapraszam serdecznie - może być kolacja ze... śniadankiem hihihi w końcu -jak to było z tym wspólnym łóżkiem? hahahaha mila tos mnie kobieto zaskoczyła :-) placków ziemniaczanych ze śledziami nie widziałam - ale czego się nie robi..... obawiam się że w lodówce mam tylko rolmopsy - mogą być?