reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mariusz już się ze mnie śmieje, że będę rodzić 7-kilogramowego potwora ;)
Póki co cieszy mnie ten przyrost masy dziecka, ale przed samym porodem pewnie zacznę panikować, że dziecko jest za duże i się nie zmieści ;) No i mam nadzieję, że już "po drugiej stronie lustra" nie wyrośnie na maskotkę Michelina ;-):-D:dry:

Ankami super że maleństwo zdrowiutkie i pięknie rośnie :-)

Nicoya a widzisz mówiłyśmy Ci że wszystko będzie ok :tak: to napewno dobrzy ludzie i sami wiedzą ile znaczy taka kwota zwłaszcza dla kobietek w ciąży ;-) Ja sama miałam kiedyś takie zdarzenie, że na klatce schodowej u rodziców znalazłam 1500 zł (jakies 5 lat temu) a kiedy okazało się że to sąsiada to oddałam mu wszystko a on nawet mi nie podziękował GBUR ;-) ale ja przynajmniej miałam czyste sumienie ;-)

A teraz ide się umyć i położyć bo mam zamówiony u mężusia masażyk JUPIIIII :tak:

Anna_79 szkoda że mężuś się tak nie interesuje ale pomyśl że może on przeżywa to inaczej bo mój Maciek to do pewnego momentu bał się dotykać brzuszka bo myślał że zrobi coś złego dzidzi hihihihi Na szczęście już mu przeszło :tak: ;-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Jeszcze taka ciekawostka: z nudów porównuję sobie te zestawienia wymiarów dziecka i na razie wynika z nich, że Buła choć duża, to modelką raczej nie będzie, bo coś nogi krótkie się zapowiadają (po tatusiu:oo2::huh:) ;-):-p

Witam Mamusie!

Wczoraj się nie pożegnałam :zawstydzona/y: , ale dzis się witam. Za oknem znowu pochmurnie.... :-(

Nicoya cieszę się że sprawa się rozwiązała pozytywnie :-) :tak:

Ankami dobrze że że z dzidzą wszystko w porządku :-) niech rośnie jak największa ;-) :-D

Anna mój mąz też nie mówi do brzuszka itd. Nie rajcują go ubranka, na wózki patrzy z praktycznego punktu, ale za to zabawki.... :-D Już kupuje niby dla córeczki ale dlaczego samochody... :confused: :confused: :confused: :laugh2:

Witamo poranku;-)
wyprawiłam dzieckodo przedszkola i zabieram się za śniadanko!!!!!!!

Jakie dziś samopoczucie drogie Panie?????:-)
Dziewczyny jutro już połówkowe!!!!!Tak się cieszę , o10@!@@

Cześc:)
Dziewczyny mój mąż też jakiś nieczuły w stosunku do brzucha..:dry: na siłę jego rękę "ciągnę/" mało jej nie urwę aby położył...i połozy na dosłownie 3 sekundy....a o gadaniu do brzucha pchi!!! mogę pomarzyć....taki człowiek, :zawstydzona/y::-(
Ankami fajno że buła zdrowa...a co do krótkich nóg spoko jeszcze urosną i będą po samą szyję:)

Dobra lecę ubrać dziecko, śniadanie zrobić itp...:cool2:

I ja się witam :)

Ankami dobrze, że wszystko w porządku! Tak czułam, bo przecież jednyma babka dla naszych (chyba) chłopaków (tzn. mojego i Bazylki) musi być zdrowa :)
Nicoya cieszę się, że uczciwi ludzie, bo rzeczywiście różnie bywa! Ale, jest też ale, masz szczęście nie tylko z tą kasą, ale również z tym, że ludzie nie są przewrażliwieni na punkcie swoich danych osobowych (a wierz mi, że wielu jest), bo bank absolutnie nie miał prawa podać Ci tych danych i sprawa mogłaby skończyć się w sądzie...ale to byłby problem banku, a nie Twój... :)

Co do stosunku Olaf-brzuszek to jestem zdecydowanie pod wrażeniem, codziennie wieczorem kładzie rękę i przemawia do Zuzojasia (bo tak zostało przechrzczone nasze dziecię) i bawi się z nim lub nią :) w jakiesz szturchańce, pukanie i takie tam :)
A Wika z kolei po kilka razy dziennie całuje brzunia :)

Nicoya - Zebrra ma rację. Wczoraj też o tym trochę myślałam i doszłam do wniosku, że bank popełnił ogromny błąd podając Ci dane osobowe. Sami powinni to wyjaśnić. Ludzie teraz są bardzo wrażliwi na punkcie swoich danych osobowych. Wiem to, bo pracuję w bibliotece publicznej i nieraz jest tak, że nie chcą podać adresu czy podpisać oświadczenia o wykorzystaniu danych w celach statystycznych. Normalne wariactwo!

Zebrra - fajnie masz z tą swoją rodzinką. Całowanie, szturchańce - może mój też się w końcu przekona, że dzidzia to lubi :-)

Dzisiaj zaczynam dzień od mocnej kawy. Nadal mam problem z zatwardzeniem :-( i może kawka coś na to pomoże. Woda z miodem nie dała rady :-(.
Nie wiem jak u Was ale na południu Polski spadł śnieg! U nas biało i zimno. Aż się z domu nie chce wychodzić!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry