Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ankami jak przeżyję to pojadę i ją zatłuczę.... chociaż to ja powinnam sprawdzić - życie mnie widocznie nie nauczyło sprawdzania wszystkiego 5 razy zanim się podpisze.... najgorsze że nie wiem nawet jak ja mam Dużemu o tym powiedzieć....
jadę.... mimo wszystko łudzę się że ten ktoś będzie uczciwy i mi te pieniądze odda.. ankami - nie wiem dla jednych 2600 zł jest poważną kwotą (np dla mnie) a dla innych nie...
Nicoya trzymam kciuki, a tak swoją drogą to powinna to wyjasniać baba z banku, bo jakby mi ktoś obcy przyszedł i kazał konto sprawdzać, to stwierdziłabym, że jakiś nawiedzony... najpierw kazałabym zadzwonić babce z banku, żeby uprzedziła o takiej pomyłce...
Nicoya ale numer....powinien gość oddać...był weekend może nawet nie zauważył bo nie brał kasy z banku albo coś..takie kwoty to się zwraca...więc głowa do góry...a jeśli nie to bank musi ci zwrócić trudno jest na papierku że zostało przelane na inne konto a ty podpisałaś bo nie zauważyłaś.... jesteś klientem nie musisz znać na pamięć numeru konta to raz a dwa pracownik banku jest tam od tego aby dbać o twoją kasę a nie od siedzenia i pierdzenia w stołek!