reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Majandra ja chyba ostatnie przezpochowe miałam w 15 tyg - ciąża była zagrożona, krwiak. Ale lekarz stwierdził że dzidzia już za duża i od tej pory przez brzucholek... :-)

Majandra ja miałam przez brzuch, a potem przez pochwę, bo po pierwsze sprawdzali szyjkę, a po drugie moja dzidzia ma bardzo nisko główkę i sprawdzali tak przepływy w mózgu...

Dziewczyny pamiętacie o mojej znajomej, która zaraziła się toksoplazmozą (pracuje w warzywniaku), miała niedawno amniopunkcję i okazało się, że dzidzia jest zdrowiutka! Także cuda się zdarzają! :)
A poza tym teraz nawet z tak groźnej choroby (groźnej dla płodu), można wyjść bez szwanku... :)

Zebrra pamiętamy fajno że się dobrze skończyło ale nerwów i strachu się pewnie najadła...:no::-(

Co do Usg to moja siostra jest teraz w 11 tyg i miała już zwykłe przez brzuch...ja takie miałam dopiero w 13-14 tyg

Dobra spadam coś posprzątać w domu...później zajrzę:)

Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Czyli mam robic przez brzuch? Moja ginka dajac mi skierowanie powiedziala,ze powinnam zrobic przezpochwowe, bo ostatnio wyszlo na usg,ze mam mala torbiel i ze lepiej bedzie widac czy jeszcze jest czy juz znikla,ale ja juz sie troche boje, wolalabym przez brzuch. Czy moge sama zadecydowac, nawet jesli jest to bezplatne? Jeszcze jedno pytanko:-): czy przy usg przez brzuch trzeba miec wypelniony pecherz?

majandra jeszcze ci odpowiem i spadam:)
ja w pierwszej ciąży jak szłam na pierwsze usg w 13 tyg ciąży to kazali abym przyszła z pełnym pęcherzem..nie wiem czemu sprzęt mieli dobry...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry