• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dzięki Dziewczyny! Humorek juz lepszy :tak: jak muszę to muszę.... może potem bede mogła wstać jak troche poleże zobaczymy... nie moge przecież wszystkiego widzieć w czarnych kolorach... Dzidzia kopie, juz mnie to martwi ale chyba pozytywnie :-D bo już sama nie wiem czy ciągłe kopanie to coś normalnego :confused: naprawde mało spi... mąż wczoraj się załamał... bo Julka niestety do aniołków nie należy ostatnio w ciagu dnia jest dla nas okrutna... uparta i stroi fochy... łącznie z rzucaniem sie na podłoge... :szok: i jeszcze drugie takie pełne energii :szok: :szok: :szok: :eek: Pięknie bedzie :baffled: :-D :-D :-D
Ewo odezwij się!!!! Trzymamy kciuki... ale daj znac co sie dzieje.... :confused:

A dziękuję randka była bardzo udana :) zjedliśmy dobry obiek, pogadalismy troszkę, właściwie od początku ciąży nigdzie sami nie byliśmy... więc tym bardziej doceniam... :)

Anna ma rację BOBUDKA !!! NIE SPAĆ!!! :-D
no proszę proszę chyba nam się naprawdę mózgi kurczą :tak:Ja już to coraz częściej odczuwam hihihihihi

Miłego dzionka ja muszę wziąć prysznic i iść popłacić rachunki :-( A nawet nie wspomnę jak jestem zmęczona - moja mama wymyśliła sobie mały remont i wczoraj o 23 wróciliśmy do domu :-(:-(:-(Ale dzisiaj mam zamiar wrócić wcześniej więc postaram się wieczorkiem wejść jeszcze na forum bo się od Was uzależniłam, ale .... nie produkujcie tyle !!!!!!!!!!!!!! ;-);-);-)

Magdalenko gratuluję córci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam wszystkie dziewczynki i te nowe i te zadomowione
gratuluję dobrych wieści a tymi troszkę gorszymi proszę się nie martwić, wszystko bedzie dobrze
Zeberrko jestem spóźniona, ale po prostu pięknego życia Ci życze, uczucia spełnienia i radości płynącej z każdego dnia:-) :-) :-)
Ewunia nic nie jest teraz ważniejsze od Twojego maluszka, chociaż wiem jak ciężko jest powstrzymać emocje, lepiej skonsultuj sie z lekarzem i zapytaj może o jakieś odpowiednie dla Ciebie środki uspokajające

Ewo odezwij się jak się czujesz? trzymam kciuki!

Magdalenko i ja Gratuluję córeczki, będziesz ją ubierać w sukieneczki, ładnie czesać:)będziesz mogła sobie kupić w końcu wymarzona lalkę(niby dla małej:laugh2:) byle to nie był taki rogaty diabełek jak ta moja:) która sukienki NIE założy....i co chwilę łazi umorusana w piachu, błocie itp:szok::-p:laugh2:

Grubelku cieszę się że się dobrze czujesz-i o to chodzi, uśmiech na buzi , a dni mijają-zobacz już jest 3 kwietnia:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a mała ma taki " okres" że tak się zachowuje pokazuje wam swoje "ja" wiem że czasem brak sił na takie zachowanie ale trzeba przez to przebrnąć-wyrośnie z tego;-)

Zebrra fajnie miałaś z tą kolacją ,ja się wczoraj popłakałam że ciągle jestem sama a Jarek pracuje, miałam z nim jechać wieczorem na zakupy bo w lodówce był tylko sopel, przyjechał wieczorem, bardzo się spieszył a nie miałam z kim małej zostawić-a brać jej nie chciałam bo godz 20 była wykąpana i marudna.
Płakałam, łzy jak groch ale nie wyrzuciłam mu tego, wiem że musi robić-on to widział....jak wrócił leżałam-przysypiałam w łóżku-jak wszedł to położył na mnie piękną różę:tak::laugh2::laugh2::laugh2::happy::happy: jakie to było miłe!!! zrobił zakupy, mocno mnie przytulił i powiedział że jestem biedna że ciągle muszę siedzieć z Olą w domu i z brzucholem:laugh2::laugh2::laugh2:
dziś kocham go jeszcze mocniej jak wczoraj-bo jednak jest wyrozumiały!!!

Rety przepraszam że opisuje wam swoje love story ale coś miłego do postów trzeba wnieść:)

Dobra uciekam na śniadanie:) mam wielką ochotę na kawkę Cappuccinko:)

Ewa - daj znać co z Tobą? Co to za woda?? Przestarszyłaś mnie troszku...:-(

Marika- ale masz fajnego męża!!!!!!!!!!!!

A ja idę do miasta poszukać okularów. Coraz gorzej widzę i muszę takowe nabyć, chciałabym dojrzeć dzidzię po urodzeniu.
Miłego dzionka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry