Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Lipcóweczki 2007! Ja jestem sierpniowa mama 2006, i troszkę mi żal że już wszystko za mną...Uwierzcie ciąża to bardzo piękny okres.Ja swoją przechodziłam bardzo spokojnie,może dlatego tak miło ją wspominam...Ciąża to czas błogiego spokoju ,wyciszenia ...wyczekiwania,radości z pierwszych przygotowań kącika dla nowego małego człowieczka!...oj,kiedy to było.A dziś ..patrzę teraz na moją "kluseczkę"jak właśnie słodko śpi...i trochę mi żal!że czas tak szybko leci do przodu..bo w połowie stycznia: ja do pracy a mój skarb do żłobka

,brak mi słów,tyle z nas walczy codziennie z myślami, z plamieniami, jakieś cholerne fatum czy co? daj znać co powiedzą w piątek, czekamy na wieści:sick:

zapytał czy mam problemy z ciśnieniem powiedziałam mu że nie że teraz jestem zła(a byłam wkur....!) i może dlatego mi podskoczyło... jakie jest normalne ciśnienie? hę?
) Przymierzałam ciążowe staniki w sklepie Mothercare ale były okropne, jak dla babci! 
:-) ale się naśmiałam czytając twoje posty kurczę jak bym siebie widziała!! hahahahahahahaha