zebrra
Potrójna mama :)
oczywiścietzn. dostosowanego do karmienia piersią, tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oczywiścietzn. dostosowanego do karmienia piersią, tak?
wczoraj mama się śmiała, że zamiast wcięcia, które jeszcze nie dawno miałam, mam dwa babolki. A mój brzuch wygląda jak duża piłka plażowa, teraz każdy już mówi, że jest w końcu duży :-)
. ALe trochę mi głupio 
grubelku choć bardziej kaszalota przypominam niz łosia - to nie ma sprawy - popiorę i poprasuję (matko kolejna maniaczka na tym forum sie znalazła - jedna co chwile z praniem biega (marika) druga prasuje 3 miesiące przed porodem ech baby baby)... hehehe - a dużo tego masz? :-)

Nicoya absolutnie Cię nie namawiam żebys się tak "publicznie" uzewnętrzniała, powiem tylko tyle, że chyba każdy w życiu toczy przed sobą jakiś kamień, jak nie to to co innego i niewiadomo co gorsze, chyba nawet nie da sie porównać, nie ma sensu, oj mogłabym cos na ten temat powiedzieć, chociaż czasami mi sie wydaje, że Pan Bóg i tak jest dla mnie łaskawy, po prostu nie da sie żeby wszystko zawsze bylo ok, może to też ma nas czegos uczyć, chciałabym wierzyć,że wszystko co sie dzieje w życiu ma sens...jazztina mój związek jest taki jaki jest - by kopać i szukać powodów dlaczego go nadal kocham (bo nie ukrywam że kocham Paskuda) musiałabym już zaopatrzyć się w wielką łopatę... za dużo się działo - a pisać o tym tu nie mam siły - wyszedłby kolaborat wielki (jedna z psiapsiółek stwierdziła że moje życie nadaje się na scenariusz niezłego fimu heheh) - koniec końcem moje wątpliwości czy dobrze robię będąc z nim nadal - to nie kwestia ostatnich dni ....