reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna, ja to nawet wolę, żeby mnie nikt nie dotykał po brzuchu, drażni mnie to głaskanie. A zbyt częste pytania rodziny o to jak się czuję, jak dziecko - po prostu irytują. Pewnie mogłybyśmy się wymienić rodzinami i byłoby git ;)

Zebrra
, podejście do prasowania mam takie samo :) Deska sobie stoi, bo kolorystycznie pasuje do ścian w aneksie kuchennym ;) I jest używana od wielkiego dzwonu.

reklama
Grubelku ja spodni nie prasuję wcale, koszulek też... Wychodze z założenia, że jeśli będzie chciał mieć wyprasowane, to ma dwie ręce i da sobie radę... Wice nie prasuję rzeczy wcale, tak jak sobie... A koszule na wyjście (bo Olaf w koszulach do pracy nie chodzi) tez prasuje sobie sam...

Nie bardzo rozumiem podejście, że to kobieta ma prasować, a niby z jakiej racji??? Facet też potrafi obsłużyć żelazko...

zebrra cyt:"Dobra lecę się myć, bo ostatnio robię to coraz później..."
lepiej później niż rzadziej hihihihihi
a z tymi ciuchami których prasowac nie trzeba - to jest piękny pomysł - czy są jakieś koszule dla tego mojego zasr...go kierownika których nie trzeba maltretować żelazkiem????? bo niestety - muszę zawsze 8 sztuk na tydzień mu przyszykować... a sweterków cholera nie nosi :-D
jazztina z miłą chęcią - jeśli kręcisz się gdzieś w pobliżu "Ptaka" :-D
a co do "czucia się mamą" ja tez jakoś jeszcze nie czuję - czasami zapominam nawet że w ciąży jestem :-) a gdzie poczucie że jeszcze trochę i moje życie do góry nogami przestawione będzie.... nawet ciężko czasami mi to wszystko sobie wyobrazić....
marika HAHAHA ty doczytaj najpierw - ja nie mówię że nie mam z kim zakupów robić tylko że moja mama się do tych zakupów ze mną jakoś nie pali.... ech - na wzrok ci ta ciąża padła czy jak? :-D

jazztina z miłą chęcią - jeśli kręcisz się gdzieś w pobliżu "Ptaka" :-D
Nicoya dasz znac moge sie kręcić:-D (troche gorzej z weekendami) , moja mama tam pracuje, ostatnio nawet pojechałam tez w tym celu, wprawdzie nie obleciałam wszystkiego, ale sklepu dla maluszków nie znalazłam, tylko sobie kupiłam koszule z szlafrokiem do szpitala
Ankami to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! wolę być pierwsza niż się spóżnić:-)

reklama
Dziękuję Jazztina, ale mimo wszystko wolałabym, żebyście nie przypominały mi, że się starzeję ;) Zebrra lepiej żadnych znaków im nie dawaj ;)

Też muszę wreszcie zawlec odwłok do łazienki... Ale to może po drugim śniadaniu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry