Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Witam sie i ja popoludniowa pora:-)
U mnie pochmurno ale bez deszczu, jest dosc parno.
W nocy moj maly skarb chyba uczyl sie tanczyc
Pol nocy byl mocno aktywny
Dzis juz po obiadku, posciel poprana i wyprasowana, chyba przyszedl czas na blogie lenistwo:-)
Dziewczyny tyle czekalysmy na nasze skarby, ze lepiej poczekajmy wszystkie przynajmiej do tych dwoch tyg przed planowana data, tak bedzie najbezpieczniej dla naszych malych pociech.
U mnie pochmurno ale bez deszczu, jest dosc parno.
W nocy moj maly skarb chyba uczyl sie tanczyc
Pol nocy byl mocno aktywny
Dzis juz po obiadku, posciel poprana i wyprasowana, chyba przyszedl czas na blogie lenistwo:-)
Dziewczyny tyle czekalysmy na nasze skarby, ze lepiej poczekajmy wszystkie przynajmiej do tych dwoch tyg przed planowana data, tak bedzie najbezpieczniej dla naszych malych pociech.

jak posiedze chwilę przy kompie albo pochodzę po mieszkaniu to czuję że mi je dosłownie rozsadza. Na łóżku ułożyłam sterte koców i poduch i wyleguję się ile wlezie ale to mało pomaga. Odstawiłam sól zobaczymy może przejdzie. Znacie jakieś sposoby na ulgę dla spuchniętych nóg? Wiem że jest jakiś chłodzący żel w aptece ale nie chce mi się iść. Lekarz mi powiedział żeby dużo pić, bo jak ograniczę to organizm będzie jeszcze więcej magazynował.
!! do stop uzywam masazu elektrycznego z zimna woda i sola lawendowa !! mi pomaga !!