bo maja problemy z NIN lub odwlekaja i nie mwoia czemu ...az przepadaja niektore benefity masakra ....Pol rokuchyba zartujesz
dlaczego tak dlugo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo maja problemy z NIN lub odwlekaja i nie mwoia czemu ...az przepadaja niektore benefity masakra ....Pol rokuchyba zartujesz
dlaczego tak dlugo?
pielęgniarka jak to zobaczyła to powiedziała dziewczyno ty nigdzie nie idziesz tylko zostajesz na oddziale, zaraz dzwonie po lekarza. Jak się okazało lekarz robił 2 cesarki pod rząd, więc posiedziałam sobie w szpitalu 2,5 godzinki. W końcu mnie zbadali i okazało się, że macica twarda ale nie ma rozwarcia. Lekarz powiedział, że z takim wynikiem KTG i z tak bliskim terminem to właściwie powinnam zostać w szpitalu. Ale, że mieszkam 15 minut spacerkim od szpitala to stwierdziłam,że wolę siedzieć w domku i jakby co to przydrepczę 

Ustaliliśmy,że przychodzę w terminie porodu i zobaczymy co dalej. Kurcze mam nadzieję, że uda mi się urodzić przed terminem, jutro planuję 3 godzinny spacer, potem 3 godzinny seks, a jak to nie pomoże to jeszcze podłogi pozmywam na kolanach no i może jakieś okna pomyję ;-)Niestety nie wychodzi moze w sobote wyjdzieNo a jak Ty sie czujesz? Blanka nie wychodzi?:-)
:-( ale Moja Kolezanka z ktora rozmawialam na gg - urodzila Synka Oskarka - 22 Maja to powiedziala zebym robila przysiady 20przysiadow co 19 min. i uczyla mnie jak oddychac zeby nie doprowadzi do niedotlenienia dzidzi podczas porodu.;-) oraz wspomniala takze o pozytywnym nastawieniu co do porodu ona parla 3 min i Synek byl a 3 godziny na porodowce byla.
zazdroszcze jej ..szybko jej poszlo.
Dziewczyny zabieramy sie za przysiady i myslimy pozytywnie wtey sie szybko rodzi.Kasiula trzymaj sie kolejeczkidzisiaj byłam na KTG i wyszły mi skurcze co 7 minut dochodzące do 80![]()
Ja jestem pierwsza.

he he he
A ten 3godzinny sexik, hmm.
i moze mala wyskoczy.

Mis ei brzuch obnizyl nie dawno jakos w 38 tygodniu z dnia na dzien opadl momentalnie...az na kolanach go mam teraz i wypiol sie do przodu i pepek wystaje jak taki siusiek maly he he smiesznie wyglada ..Kasiulec bedzie szybciej miala Malenstwo niz Ja ;-) bo Ja poczekam sobie jeszcze ...napewnooBuziaczek to do roboty, przysiadzik, przysiadziki moze mala wyskoczy.
Buziaczek, Kasiulec czyzby wyscigi?![]()