Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Kobitki ale sobie śpicie w nocy
Mój pulpecik ciągnie cycę co 3 godziny w dzień i w nocy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Kobitki ale sobie śpicie w nocyMój pulpecik ciągnie cycę co 3 godziny w dzień i w nocy
![]()

czasem nawet co 2h
. Moje dziecko męczą dosyć często gazy i to głównie przez nie się budzi. Najpierw stęka i wierci się potem zaczyna płakać i biorę go do siebie do łóżka, wtedy pomaga cyc albo jak jest porządnie nagazowany i nie może przez to jeść to robimy gimnastykę i wypędzamy niedobre bąki z brzuszka 

Cześć Lipcówki. Krzysio zasypia ok 22 potem cyc o 2 i o 5 potem różnie. Moje dziecko męczą dosyć często gazy i to głównie przez nie się budzi. Najpierw stęka i wierci się potem zaczyna płakać i biorę go do siebie do łóżka, wtedy pomaga cyc albo jak jest porządnie nagazowany i nie może przez to jeść to robimy gimnastykę i wypędzamy niedobre bąki z brzuszka
Zawsze po karmieniu staram się odkładać do jego łóżeczka, no chyba, że razem przyśniemy ;-).
Ale mały uwielbia budzić się rano kiedy leży obok mamy, uśmiecha się wtedy słodko i wcale nie marudzi.
W tą niedzielę Krzyś będzie chrzczony. Ciekawe jak będzie się zachowywał w kościele ?
Jesz coś specjalnego ? Podziel się recepturą hihi Mojemu tylko raz sie zdarzyło, że spał ok 5 h
tym bardziej ze maly juz spi a mi czas ucieka, niewiadomo kiedy sie obudzi.
;-):-)
o 13 mialam egzamin w college, i musze sie pochwalic ze sie dostalam

bo byly tylko dwa miejsca ;-)na ten poziom co ja chcialam
i sie zalapalam. Od 18/09 zaczynam i mam zajecia we wtorki i srody od 9 - 11 i 9 -12 takze fajnie bo raniutko

he he , po poludniu sie probowalam zdrzemnac razem z Blanka ale telefon Mnie rozbudzil:-( I tak nam zlecial dzien do wieczorka pomasoawalam,wylaskotalam,wybawilam Blaneczke wykapalam, nakarmilam i spi dzielnie Kochaniutka od 20-20 i pewnie przespi do 4-5rano

moze dlatego tak spi w nocy.Karmie ja na wioeczor z 2 piersi, sciagnie wszytsko i zasypia przy cysiu ,odkladam do lozeczka klade obok pieluche tetrowa -pokropiona Moim mlekiem i spi
:-);-)
co u Laurenki? buziaczki od Blani
widze ze solarium zaliczone:-)super ...ja sie balsamuje he he , kupilam sobie balsam dove ten summer glow i mial delikatnie opalac
...no wiec mowie dobra sprobuje..posmarowalam sie 1 i wyobrazasz sobie ze rano jak wyszlam z psami patrze na rece a tam ...

o jaaa jakie zolte 
nie wiedzialam co Mi sie stalo na poczatku ,potem wpadlam na to ze przecierz sie posmarowalam tym balsamem ...i to On tak zadzialal a efekt mial byc dopiero pod koniec butelki 

noi chodzilam jak ''ciapata'' ha ha jakbym byla brudna

ale juz zeszlo
:-)

caly czas puszcza sobie jak sie napnie delikatnie,jak sie ja podnosi, czy jak sie porusza takze nie mecza jej i jestem z tego powodu szczesliwa:-) probuj Kochana masowac i delikatnie uciskac brzuszek raz z jedenj raz z drugiej tak zeby dziecko napinalo brzuch i baczki beda same sie ulatniac
;-)u Mnie to dziala .;-)
MOja BLania ma to samo piszczy do karuzelki macha raczkami nozkami pelna energi od 8 rano he he i czasem sie potrafi zdenerwowac i zaczyna plakac ...hehe
Kochane dzieciaczki...
pyzki jak u BLani
Niusia a jak u Ciebie ze szczepionkami bylas juz na 1?? na plucka??
miesci sie w granicy:-)