reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Kasiulec, moja Łu jest nadal poganką i chyba dlatego nie wytrzymuje w kościele dłużej jak 10 minut. Jak stoimy na zewnątrz, jest OK. Dlatego chrzest też zrobimy jej w plenerze ;)

Buziaczek, gratuluję zdanego egzaminu. A z kim będziesz zostawiać Blankę jak będziesz wychodzić na zajęcia?

A z osiągnięć Łucji? potrafi długo spać, ale biorę ją w nocy na karmienia (czasem przez sen), bo szkoda mi marnować to nocne mleko. Pięknie ssie sobie kciuka. Dużo gada. Uśmiecha się do ścian, no albo widzi duchy ;) i takie tam

Ankami - Dziekuje, Blaneczka bedzie zostawac dwa razy w tygodniu z Tesciowa, bardzo blisko Siebie mieszkamy okolo 1 mili! Takze nie mam problemow, z opieka dla Blani:-) To jest oczko w glowie Tesciow , pierwsza wnusia:tak::-DKochaja na zaboj , he he :cool2:
Gratuluje osiagniec;-):-)
Niusia - :szok::szok::szok:Gdzie TY to wyczytalas?Owszem kisnie mleko ale jak sie je odciagnie i zostawi na cieple to po paru godzinach ...jest zsiadle :sorry2:ale w piersiach :szok::-Dpierwsze slysze..:confused::confused:
Anka - ;-)super ze jee dobrze, a ile juz wazy? ja sie dowiem w nastepnym tygodniu :confused:jestem strasznie ciakwa ile wazy Nasz Skarb! a jak z waga u Waszych niemowlat Dziewczyny???

pozdrawiam mykam sprzatnac lazienke puki spi BLania kapiel i lozeczkooo:tak::tak::cool2: papap

ANKAMI - GRATULUJE 2 MIESIACZKA LUCJI ! ! ! !

reklama
Buziaczku tak jak pisalam wczesniej wpisalam w wyszukiwarce haslo i na jednym z forum dziewczyna pisala ze jej sie zwazylo czy zkisilo i dziecko nie chcialo jesc. Ale jak widac jest to bzdura:-D

Dwa tyg.temu Vic wazyl 5500, teraz ide albo jutro albo w piatek na wazenie, wiec zobaczymy ile przybral. Kazdy mowi ze jest spory jak na swoj wiek, a urodzil sie maly bo tylko 43cm.Wiec szybko nadrabia;))

Do góry