reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ja byłam u lekarza z przeziębieniem chyba w 8 tygodniu i wyszłam z receptą :-) :
- herbata lipowa
- inhalacje
- czosnek
Nie zapisała mi żadnych lekarstw, nawet wit.C, wyzdrowiałam ale z trudem (do tej pory mam lekki katar), tez myslę ze wszelkie "podstawowe" leki typu wit.C w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi. W końcu i tak bierzemy te wszystkie witaminy w preparatach dla bab w ciąży. A propos leków, wie ktoś jak to jest z wapnem? mam alergię na pyłki i wiosną chyba będę musiała zabarykadować się w domu.
Marchewa, w którym tygodniu lekarz stwierdził Ci płec dziecka?

Ja byłam u lekarza z przeziębieniem chyba w 8 tygodniu i wyszłam z receptą :-) :
- herbata lipowa
- inhalacje
- czosnek
Nie zapisała mi żadnych lekarstw, nawet wit.C, wyzdrowiałam ale z trudem (do tej pory mam lekki katar), tez myslę ze wszelkie "podstawowe" leki typu wit.C w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi. W końcu i tak bierzemy te wszystkie witaminy w preparatach dla bab w ciąży. A propos leków, wie ktoś jak to jest z wapnem? mam alergię na pyłki i wiosną chyba będę musiała zabarykadować się w domu.

- herbata lipowa
- inhalacje
- czosnek

Zabrra, wapno własnie sie bierze podczas przeziębienia, cos to chyba ma związek z naczyniami krwionosnymi. :eek:
W kazdym razie dziewczyny jak dodajecie Wasze suwaczki do podpisu?? Ja ma dodany juz dawno, jeszcze przed zmaina szaty graficznej forum i terraz nie moge dodac nowego:no:
Mam ze strony trzy linki i zaden nie działa, a moze zle je wklejjam?:confused:

O kurcze, ale sie zdublowałam! a raczej ztriplowałam ;-)
Atas, musisz wkleić link z suwakiem do pola podpisu, wczesniej kliknij w opcje "edytuj podpis". Chyba...

hmmm...trwa debata.Dodam jedną rzecz, którą przekazał nam lekarz na szkoleniu z pierwszej pomocy (leków w szkole podać nie można wcale). Lekarz zabronił używnia ibufromu (czy jakoś tak), bo w swoim składzie mają jakiś hormon. Tyle pamiętam ze szkolenia.

czosnku mi lekarz zabronił, bo twierdzi, ze jest poronny, ale ja nie chorowałam, a własciwie wolałam antybiotyk.

choroby leczyć nazleży, bo Mały mojej najlpeszej przyjaciólki urodził się w lipcu z zapaleniem płuc, bo mama choróbsko przechodziła i leczyła się domowymi sposobami. Są tzw. antybiotyki bezpieczne.

Bazylia lekarz określił mi płeć w 13 tygodniu. Staram się wierzyć, zresztą rozmawiam z brzuchem zgodnie z płcią.

pracy moc, sypiam po 4 godziny, poprawy sytuacji jeszcze nie widać.Konferencje, szkolenia, zebrania z rodzicami ect.
boję się, ze nie zmieszczę się do kreacji studniówkowej...niech to szlag...., nadal chodzę w normalnych cichach, przytyłam już 2 kg i obawiam się, że za niedługo się zacznie horror, czyli tycie...

reklama
Do góry