Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CzescHej lipcóweczkii!!!
Jestem z sierpniówek ale u mnie cisza ze hej;-) Pewnie walczą z mdłościami I trymestrowymi. Ja ma do Was pytanko. Bo jestescie eszcze najbliżej. Otóż czy dokucza Wam bolesność piersi? Bo mi absolutnie nie i nie moe sobie przypomnieć za zadne skarbty swiata jak to było z ciąża moją pierwszą.
I generalnie sobie wkreciłam ze cos nie tak, ze mało hormonów itp. a wizyte mam dopiero 29 stycznia i chyab sie wykoncze do tego czasu. Fasoleczke z bijącym serduchem juz widziałam:-)
Powiedzcie mi jak to jest u Was?? Jestem teraz w 8tc.
No wlasnie.Masz racje.Jutro mam usg o 9 20 rano.Moze i mi sie uda poznac plec?????Strasznie wczesnie ale ide do specjalisty!!Niby nie można przebywać długo w zbyt gorącej wodzie, ale nie dajmy się zwariować, ja czasem się kąpię jak mam ochotę, ale nie za długo i nie we wrzątku. Poza tym mam duże wątpliwości czy taka kąpiel dobrze wpływa na rozciągniętą już i tak skórę piersi.. więc staram się unikac, prysznic zdrowszy, pobudza krążenie, kremy później lepiej się wchłaniają a zahartowanym polecam chlust zimną wodą na cycki, naprawdę działa ujędrniająco - efekty widoczne po tygodniu.
dokładnie, ja od swojego usłyszałam to samo...Sam sie lekarz przyznał ze wszystko nawet vitamina c w duzych ilosciach jest szkodliwa.