reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się z rana :) piszę z domku moich przyjaciół :) oni jeszcze śpią, a ja oczywiście musiałam juz zjeść moje cukrzycowe śniadanie...

Mariczka
, ja też jestem dupa, bo mam prawo jazdy od 1998 roku, a jeździłam autem może z 20 razy...

My wybieramy się dzisiaj do IKEI, ale ja jestem spłukana, więc nie sądzę, żebym coś kupiła...

Miłego dnia Dziewczynki :)

to czemu jesteśmy takie dupy co? jakaś odmiana bojących się kobiet? ja mam chęci, bo bym chciała wsiąść, być niezależna i nie prosić wszystkich dookoła aby mnie zawieźli czy kupili..tym bardziej że auto stoi mi pod nosem, a Jarka więcej nie ma jak jest.-nie raz ten temat tu wałkowałyśmy-ale strach silniejszy.

Fajnie nazywasz to śniadanie "cukrzycowe" fakt umęczysz się strasznie z tym jedzeniem..ale zobacz jak czas leci dzień mija raz dwa...coraz bliżej lipca.;-)

miłego łażenia po Ikei-sam wypad cię zrelaksuje i wymęczy:tak:

reklama
Witam weekendowo i zycze udanych zakupow !!:-) Tak sobie mysle, ze moze namowie mojego M. na "dzidziusiowe zakupy" bo to chyba juz czas...;-) ;-) A jeszcze troche to nie dam rady juz po sklepach latac... Moje plecy juz wysiadaja.:szok: :szok:

Ojjj Marika u mnie to samo, auto drugie stoi i czeka, ale ja jakoś nie mogę się zmobilizować, no a poza tym nie wymieniłam jeszcze prawka, ale to zupełnie inna historia... :)

czesc dziewczyny!
Ja jestem, bez neta, ale już niedlugo /mam radiowy i od anteny dzieli mnie park, który ma za duzo lisci/ no ale ja szybciutko, bo jestem chwilowo w gosciach :) Nie wiem co u Was - nadrobie troche mam nadzieje moze juz za tydz.?
wczoraj bylam u ginki i maluszek wa zy 1,7kg, wymiary prawidlowe, serduszko i inne tez, wszystko ma na miejscu, polozenie glowkowe. Data poprodu 10 lipca, w poniedzialek ide na konsultacje z anastezjologiem w spr znieczulenia zo. A lezec mam jeszcze 3 tygodnie i potem moge juz wszystko bez umiaru :))
A dostalam zelazo - bo anemia kwitnie.
Pozdr goraco :) tesknie za Wami
papa

A ja myslalam ze jak wroce z tych zakupow to bede miala duzo do czytania a tu niespodzianka.
Miłego weekendu kobietki ja mam dzis gosci ostatnio co tydzien:-D
Aniulka ja troszke polatalam po sklpach i serio nogi mnie bola a o kregoslupie nie wspomne!!Bierz Swojego bo im wczesniej tym mniejsze poarcie na kregoslup

reklama
Do góry