Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
magdalenka podejrzewam ze wiekszosc siedzi na zamknietym, stad takie pustki,juz niema tak jak kiedys, zostala tylko garstka na tym watku, ale pomimo tej ilosci wspieramy sie wzajemnie
i jest ok.
U mnie dzisz pogoda doslownie w kratke, od samego rana slonce, potem deszcz i tak na przemian.
W nocy mialam pare skurczykow,ale to takie maluskie, maly aktywny, a wogule to w nocy spalam 2godz,musialam pospac w dzien, dopiero co wstalam
Zaraz biore sie za robienie obiadku i dzien jak codzien- no prawie dzis mojego M imieninki
Milego dzionka
i jest ok.U mnie dzisz pogoda doslownie w kratke, od samego rana slonce, potem deszcz i tak na przemian.
W nocy mialam pare skurczykow,ale to takie maluskie, maly aktywny, a wogule to w nocy spalam 2godz,musialam pospac w dzien, dopiero co wstalam
Zaraz biore sie za robienie obiadku i dzien jak codzien- no prawie dzis mojego M imieninki
Milego dzionka

ledwo co wstane troche sie pokrece po domu i znowu mi sie chce spac
rodze w kazdym badz razie..jeszcze cala niestety. Wczoraj wieczorkiem nie za najlepiej sie czulam ...na wymioty Mnie bralo i mialam biegunke,napady goraca i stwardnial Mi brzuch, a rano wzcoraj mialam dwa skurcze ..dzis mam dziwny sluz wiec mzoe to juz za jakis szybki czas nie wiem ...
czekamy zobaczymy Moja Blanka chce byc lipcoweczka a nie czerwcoweczka...:-) A jak Ty sie czujesz??
..uwierzcie potrafilam spac cala noc od 22 do 11 i polozyc sie pozniej o 15 do 20 i tak w kolko.
dobrze ze moj ma ladne to jako para wychodzi niezla srednia;-)