reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Aga,ja maiłamteż taki problem i czopki nie pomagały. Możesz kupić syrop-NORMALAC,jest bez recepty,i dobry. Z tym że zaczyna działać do jakiś 2 lub 3 dniach,Można go dawać przez dłuższy czas i nic się nie stanie dzidziusiowi.
Drugim moim sposobem był termomertr.To stare i sprawdzone.
Trzecie to niezła gimnastyka nóżek do brzuszka.
Kacprowi to pomagało.
Gdzieś czytałam że trzeba podawać więcej płynów.;-)
Powodzenia

reklama
Wracają z przedszkola spotkałm listonosza i zgadnijcie co dla mnie miał......Pysiowe zegarki na rękę:szok::tak::-)!Wysłałam 3 zgłoszenia i wygraliśmy.Jeszcze raz namawiam Was kochane do brania udziału w konkursach:tak:.

Ale super ten kojec szkoda że do naszego mieszkania się nie nadaje (nie wyobrażam sobie codziennie go pompować) Julek musi być bardzo szczęśliwy w nim.

hej dziewczyny,

Marta kojec bombowy, tez by nam się przydal taki:-)

Buziaczek wszystko w swoim czasie z siedzeniem, nie martw się Mała zaraz tez będzie pewnie siedziala.;-)

Chcę wam powiedziec, że mama moja uparła się ze jak tylko Igorek bedzie siedzial to mam go uczyc siadac na nocniczek. Bo jej dzieci to jak mialy roczek to zadne w pieluchy nie robilo. No to kupilismy nocniczek i jak zobaczę ze Igorek zaczyna stękac to sadzam go na nocniczek i wyobraźcie sobie ze o tygodnia moze tylko raz nie zrobil kupki do nocniczka. Wogóle lubi jak go sadzam i razem z nim stękam. On robi raz dziennie, takze jest w miarę latwo upilnowac.
No to taka nowosc u nas zawitała:-)

Niestety jutro jedziemy do alergologa bo chyba Igorek ma skazę białkową i muszę to potwierdzic:-(. Zdam relację z wizyty jutro.

pozdrawiam pa

reklama
hej dziewczyny,

Buziaczek wszystko w swoim czasie z siedzeniem, nie martw się Mała zaraz tez będzie pewnie siedziala.;-)

Chcę wam powiedziec, że mama moja uparła się ze jak tylko Igorek bedzie siedzial to mam go uczyc siadac na nocniczek. Bo jej dzieci to jak mialy roczek to zadne w pieluchy nie robilo. No to kupilismy nocniczek i jak zobaczę ze Igorek zaczyna stękac to sadzam go na nocniczek i wyobraźcie sobie ze o tygodnia moze tylko raz nie zrobil kupki do nocniczka. Wogóle lubi jak go sadzam i razem z nim stękam. On robi raz dziennie, takze jest w miarę latwo upilnowac.
No to taka nowosc u nas zawitała:-)

Niestety jutro jedziemy do alergologa bo chyba Igorek ma skazę białkową i muszę to potwierdzic:-(. Zdam relację z wizyty jutro.

pozdrawiam pa
emi teraz to juz calkiem mnie dobilas ...:baffled::baffled: juz nawet nocniczek u was zawital :szok: jestem pod wrazeniem naprawde...:shocked2:zdolniacha twoj synus u nas tez sie pojawia kupka raz dziennie albo na kilka dni zalezy co zje ...ale o nocniczku moge zapomniec jeszcze:-D moje usiadzie wasze stanie:-p:-p:-p

kazde dziecko ma swoj czas :sorry2:

Do góry