reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

AsiulinkaDziekujemy za zyczonka!

Katrimm Fajnie ze macie to juz za soba, my dopiero bedziemy robic, ale jeszcze sie zastanawiam czy zrobic kolo kwietnia czy zrobic w lipcu poloczone z urodzinami.
Krzeselko fajne, tez chcemy kupic takie z regulacja oparcia, regulacja gora-dol i ze zdejmowana tacka no i z materialu ktory mozna latwo wyczyscic. Niestety dopiero zamierzamy go kupic gdzies za miesiac, bo teraz przez ten miesieczny pobyt w pl troche sie splukalismy:wściekła/y: zawsze tak jest gdy sie tam pojawimy:-D

Zastanawiam sie nad podaniem mleka modyfikowanego na noc, bo juz niemam sily wstawac co 2h na karmienie piersia, jestem padnieta:-(
U nas dzis deszczowo, wiec pewnie nigdzie sie nie rusze.

Milego dzionka

reklama
No to gratuluje zakupu.:-) Jak Grzes zareagowal na nowy mebelek?:confused: Teraz (jak go posadzisz) bedzie mial inny punkt widzenia -w koncu zacznie patrzec na wszystko z gory.;-):-D
Dziękujemy:-)Grześ minke miał początkowo zdziwioną gdy go w nim posadziłam:szok:A po chwili jak raczkami zaczął w blat uderzać to taką miał radochę:-DBył lekko zdziwiony że główki nie musi już podnosić w stronę telewizora i zobaczył przez okno gałęzie na drzewach jak sie ruszają:-DSiedzial bez ruchu z5 minut:-D:-D
Niusia23 polecam to krzesełko jest super:-)I łatwo sie czyści:tak:

My też składamy najlepsze życzenia półroczniakom:-)
My też mamy krzesełkojuż kupione;-)mała je w nim od świąt:tak: już się przyzwyczaiła.
Byliśmy dziś prywatnie u lekarza bo Karolinka dalej ma problemy z kupą:wściekła/y:a nasza lekarka mi się nie podoba[kazała dawać czopki i nic więcej nie poradziła]Mamy dawać małej Lakcid, jogurt naturalny i......żurek. Normalnie jestem w szoku no ale spróbujemy. Karolinie już nieżle wychodzi picie z niekapka właśnie testujemy 3 z kolei i ten najbardziej spasował[canpol babies] więc polecam. Wcześniej mała prawie nie piła dawałam jej na siłę strzykawką. Ja jutro mam wizytę u dentysty już się boję, a dziś robiłam morfologię bo chyba mam znów anemię:no:. W sobotę robimy z mężem imprezkę imieninową [oboje obchodzimy imieniny 21 stycznia;-)]
A co do krzesełek to my kupiliśmy takie najzwyklejsze drewniane za 99 zł i jest naprawdę fajne:tak:

Zapomniałam powiedzieć że lekarka była w szoku jak Karolinka ładnie siedzi i wstaje i powiedziała że jak sama tak rwie się do wstawania to widocznie już jest gotowa i mamy jej na to pozwalać, bo co możemy zrobić.

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Krzysia.
Wszystkim dzieciaczkom kończącym pół roczku życzę wszystkiego najlepszego, niech rosną nam zdrowo i wypełniają radością każdy dzień :-).
Jutro idziemy z Krzysiem na szczepienie. Właściwie to idzie z nim tata bo ja będę w pracy. Spisałam mu na kartce o co ma spytać lekarza. Mam nadzieję,że Krzyś nie będzie za bardzo płakał i że tata będzie potrafił go szybko zabawić:-(. Przy poprzednich szczepieniach zawsze pomocna była mama i jej cyc;-).

Mama z Grzesiem również składa najlepsze życzenia Naszym lipcowym półroczniaczkom:-):-):-)Oj jak ten czas szybko biegnie:tak::tak::szok:
A my idziemy na szczepienie we czwartek:-)Tak cyc mamy najlepiej pózniej uspokaja dlatego tata będzię musiał bardzo się napracować Kasiulec:tak:
Grześ jeszcze z niekapka nie pije ale krzesełko bardzo mu odpowiada:-)
Aga to będziecie mieć fajną imprezkę:-)A co do żurku....to nic nie wiem:confused:

Witam Wszystkich bardzo serdecznie
Na poczatku krociutko sie przedstawie. Jestem Ola i mam dwojke dzieci. Jedno z nich to lipcowy Dawidek.
Bedzie mi milo porozmawiac z Wami o naszych Pociechach.
pozdrawiam:-)

reklama
Do góry