reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Wczoraj była u nas pielęgniarka środowiskowa. Pierwszy raz spotkałam się z kimś takim:szok: ale był szok jak przyszła, zupełnie się nie spodziewaliśmy. No ale wypadliśmy bardzo dobrze:tak:Sprawdzała reakcje dziecka czy są prawidłowe, czy jest czyste itp. Była zdziwiona że mała już siedzi;-)
A dzisiaj uwaga; KAROLINKA DWA RAZY SAMA WSTAŁA:szok:. Normalnie byłam w szoku. Najpierw złapała za nogę stołu i się podciągnęła,a póżniej siedziała we wózku a ja właśnie zaczęłam myć naczynia,nagle patrzę a ona stoi. Dobrze że zdążyłam ją złapać bo jeszcze by mi wypadła. Normalnie nie mogę jej już spuśćić z oczu na sekundę.
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek kupujecie?
Ubieram dzisiaj małej nowego bodziaka rozmiar 86 a on za ciasny:no: normalnie katastrofa. A jak ją mierzyli w ośrodku miała 74 cm . Normalnie nie wiem co jest grane.
Acha pierwszy raz od dawna mam dobre wyniki badań. nie mam anemii
W sobotę mam księdza;-) ciekawe czy mała coś wywinie:-)
A teraz idę robić placka:-D

Aga1983 ja kupiłam ostatnio na 80 i też,małe:( Ale myślę że na 86 będą ok. U mnie w ośrodku jakoś źle mierzą(a raczej im się niechce!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) w grudniu a dokładniej 3 Kacper mierzył niby 64 cm...

U nas taka pielęgniarka była na samym początku chyba na drugi dzień jak wróciliśmy ze szpitala.Mają taki obowiązek żeby nikt ich nie posądził że czegoś nie dopilnowały i że dziecku nie dzieje sie krzywda.

U nas też na samym początku była położna, ale teraz była jeszcze pielęgniarka:nerd:
Seratonie Karolinka nie usiadła tylko stanęła na nóżkach:szok: mąż zdążył zrobić zdjęcie. Jak będę mieć chwilkę to wstawie:tak:

Aga gratulacje:-)Szybko rozwija się Karolinka:tak:
Z tymi ubrankami bywa róznie.Każda firma ma inny rozmiar albo zawyżone albo zaniżone:wściekła/y:I bądz tu mądra:baffled:Grześ ma 68 cm a kupuje 74 a niekiedy 80:szok:

Aga ja rowniez gratuluje Karolince postepow. Szybciutko sie rozwija twoja coreczka.:szok: Ciekawe kiedy zacznie chodzic?:confused::-p
A z ta pielegniarka, to nie wiem -pierwsze slysze.:eek:

reklama
Do góry