reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
U nas taka pielęgniarka była na samym początku chyba na drugi dzień jak wróciliśmy ze szpitala.Mają taki obowiązek żeby nikt ich nie posądził że czegoś nie dopilnowały i że dziecku nie dzieje sie krzywda.

U mnie nie była!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wściekła bo tu gdzie mieszkam nawet im się tyłka nie chce ruszyć,same sobie podpisują i wogóle!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam troszke sie nie odzywalam bo Siostra przyjechala do mnie z polski :-) zostaje do wtorku i korzystamy bo troszke sie nie widzialysmy:dry::no::-(

Blania byla dzis na mierzeniu i ogolnie ogladala ja ''pediatra''
wazy 6.68kg, wyglada na zdrowa , pocace sie stopki i glowka to podobno normalne, powiedziala by sprawdzac jej karczek i nie przegzewac , kiedy ja uwazam by jej nie ubierac na cebule :dry::wściekła/y:

ogolnie powiedziala ze ma sie ok ,wkurza mnie troszke ta opieka bo nie zmierzyla jej glowki ile ma cm ani czy ma zabki ...:no::wściekła/y: chyba dopiero jak pojade do pl to dowiem sie czy ma sie ok , bioderek tez nie sprawdzaja :baffled::baffled:

ok zmykam polozyc blanke

do mnie prz\ychodzila polozna a potem musialam juz sama jezdzic do kliniki i prawie nic nie sprawdzaja :no::confused:

buziaczek ja jak chodzę z Grzesiem do pani doktor to tez tylko waży:baffled:Sama w domku mierzę jego długość:tak:A inne dziewczyny wiedzą wszystkie parametry swoich dzieci:-(To Blania nie miała usg bioderek?:szok:A to takie ważne badanie.Nawet prywatnie nie możesz iść zrobić?

Buziaczku nie moge sie napatrzec na Twoj awatarek.Strasznie mi sie podoba.:tak:
Mojemu Grzesiowi tez strasznie sie poca nozki.:tak: Jak ma bose stopki, to za chwile sa mokre.:-D
Fajnie, ze siostra Cie odwiedzila. Pewnie sie stesknilyscie za soba.
Aha, mialam sie juz wczesniej Ciebie pytac -jak Ci sie uczy w college'u? No i jak znosisz rozstania z Blaneczka? Pamietam, ze ja strasznie tesknilam za Maciusiem jak szlam na zajecia.:tak:

reklama
Do góry