reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Milenko, Grzesiu buziaki w stopki, nosek i gdzie sie da:tak:

Dziekujemy za zyczenia:-)

Laura spi od 16:30 :szok::szok: Powinna juz dostac jesc ale nie bede jej budzila zaczekam az sama otworzy oczka
W srode lece do PL z Laura wiec troszke mnie nie bedzie ale postaram sie zagladac o ile brat uzyczy kompa:-D
Moj niezadowolony ale coz ferie sie naleza dziecku:-D

Dziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z Bobovity:tak:Troche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.:tak: Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.:-D

Anka milego pobytu w Polsce.

Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.:tak: Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.:-D

Anka milego pobytu w Polsce.

Ja też dostałam dwie identyczne z Hippa:-DChyba robia większą akcję promocyjną:-D:-D
Marta ja dostaję z Hippa bo w szpitalu ankiety wypełniałam jak Grześ się urodził

Ankiety tez wypełniałam w szpitalu,ale nic nie przychodzi.Oni chyba losują osoby,bo mojej kumpeli przysyłają,to gazetkę MÓJ MALUSZEK i z Hippa i z Nestle.:-(A mi nic :no:.
no chyba losują, bo ja też wypełniałam i nic nie dostałam buuu :wściekła/y::baffled:

a mój Iguś jest taki kochany, że zdążył już mnie kilka razy ugryźć w cycusie i to ma być wdzięczność za tak cenne mleko ;))) ale już mu ograniczam cycusia, bo zamierzam na dniach zakończyć karierę mleczarni :)))

reklama
No,a z gerbera to ani ja ani Iiwka ani Buziaczek nie zostałyśmy wylosowane :no::wściekła/y: i nasze szkraby nie będą miały spodni sztruksowych:no::-(.Ale mam już kilka kompletów etykiet na następne konkursy:tak:.

Co do cyca to daję tylko w nocy lub w dzień jak nie może zasnąć.

Do góry