Marta1981
Rodzyneczka
Jak możesz to wypisz dla mnie z Nestle,bo mi nie przysyłająDziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z BobovityTroche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak możesz to wypisz dla mnie z Nestle,bo mi nie przysyłająDziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z BobovityTroche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
.Zrobię co bedę mogła:-)Jak możesz to wypisz dla mnie z Nestle,bo mi nie przysyłają.

Powinna juz dostac jesc ale nie bede jej budzila zaczekam az sama otworzy oczka

Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.Dziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z BobovityTroche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.
Co trzeba zrobić żeby z Hippa przysłali?Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.
![]()
Nie mam pojecia.Co trzeba zrobić żeby z Hippa przysłali?
Sadze,ze to z tych ankiet, co sie wypelnialo w szpitalu. Dla Macka tez dostawalam.
Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.
Anka milego pobytu w Polsce.
Chyba robia większą akcję promocyjną

no chyba losują, bo ja też wypełniałam i nic nie dostałam buuuAnkiety tez wypełniałam w szpitalu,ale nic nie przychodzi.Oni chyba losują osoby,bo mojej kumpeli przysyłają,to gazetkę MÓJ MALUSZEK i z Hippa i z Nestle.:-(A mi nic.