Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Dziewczyny jak moge wkleic suwaczek, bo za zadne skarby nie moge sobie przypomniec

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeżeli korzystam z "programu z żabką", to wklejam drugi kod od góry (Thumbnail for forums (1)) -wtedy na forum jest taka jakby miniaturka, a po kliknięciu otwiera się nowe okno z dużym zdjęciem, albo korzystam z załączników. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam.:-) Pozdrawiam i jakby co służę pomocą.
Dziękuje dziewczyny jesteście Wielkie później po próbuję.W oknie odpowiedzi jest znaczek spinacza(koło buźki),klika się na to i otwiera się okno do umieszczania obrazów,wybieramy przeglądaj,potwierdzamy dany obraz i wyślij,jak się pokaże że wysłano to zamykasz to okno i klikasz na małą strzałke koło tego spinacza i wstawiasz do odpowiedzi.Nic prostszego:-).
A może wystarczy tylko zmienić hasło(nowe dostaniesz mailem na pocztę) mi to zdarzało się kilka razy.I tylko hasło mi sie zmieniało a nick pozostawał ten sam.Witaj grazibus.
Rowniez dolaczam sie do zyczen dla wszytskich 7 miesieczniakow.
Wiecie co..., pisalam do administratora co z dostepem do mojego starego konta i nikt sie do mnie nie odezwal, wychodzi na to ze chyba niemam do niego powrotu :-( od nowa musze robic suwaczki itp. a no i liczba napisanych postow nieco mi sie zmniejszyla;-)
Suwaczki wkleja się w podpisie. A jak chcesz dokładne instrukcje na wklejanie suwaczków i nie tylko, znajdziesz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...awic-zdjecie-linka-avatara-suwaczek-itp-8478/Dziewczyny jak moge wkleic suwaczek, bo za zadne skarby nie moge sobie przypomniec![]()
A może wystarczy tylko zmienić hasło(nowe dostaniesz mailem na pocztę) mi to zdarzało się kilka razy.I tylko hasło mi sie zmieniało a nick pozostawał ten sam.
A może wystarczy tylko zmienić hasło(nowe dostaniesz mailem na pocztę) mi to zdarzało się kilka razy.I tylko hasło mi sie zmieniało a nick pozostawał ten sam.