reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ja jeżeli korzystam z "programu z żabką", to wklejam drugi kod od góry (Thumbnail for forums (1)) -wtedy na forum jest taka jakby miniaturka, a po kliknięciu otwiera się nowe okno z dużym zdjęciem, albo korzystam z załączników. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam.:-) Pozdrawiam i jakby co służę pomocą.

W oknie odpowiedzi jest znaczek spinacza(koło buźki),klika się na to i otwiera się okno do umieszczania obrazów,wybieramy przeglądaj,potwierdzamy dany obraz i wyślij,jak się pokaże że wysłano to zamykasz to okno i klikasz na małą strzałke koło tego spinacza i wstawiasz do odpowiedzi.Nic prostszego:tak::-).
Dziękuje dziewczyny jesteście Wielkie później po próbuję.

Witaj grazibus.
Rowniez dolaczam sie do zyczen dla wszytskich 7 miesieczniakow.

Wiecie co..., pisalam do administratora co z dostepem do mojego starego konta i nikt sie do mnie nie odezwal, wychodzi na to ze chyba niemam do niego powrotu :-( od nowa musze robic suwaczki itp. a no i liczba napisanych postow nieco mi sie zmniejszyla;-)
A może wystarczy tylko zmienić hasło(nowe dostaniesz mailem na pocztę) mi to zdarzało się kilka razy.I tylko hasło mi sie zmieniało a nick pozostawał ten sam.

Niusia-widze,że teraz naszym moderatorem jest Nenyah....Na samej gorze jest rozowy pasek,kilknij na uzytkowników i tam wpisz ją to ci znajdzie....najedz na jej nick i kliknij to zobaczysz jej profil do wglądu....tam bedziesz miała opcje wyslij pryw.wiadomosc do uzytkownika Nenyah....Ja wtedy pisałam do moderatora Aniaslu....nie była naszym moderatorem ale pomogła:tak:

reklama
Witam,

My juz po spacerku, bylismy na placu zabaw troche sie pohustac, u nas piekna pogoda, blekitne niebo slonce swieci i 15stopni az milo:tak:

Teraz ide robic obiadek, dzis zeberka w kapuscie.

Do góry