To juz zawsze cos a na jaki temat piszesz??Ja się zbieram do pisania pracy inżynierskiej i zebrac się nie mogę.Mam strone tytułową i spis treści
.
;-):-)Jak tam |Julek ?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz zawsze cos a na jaki temat piszesz??Ja się zbieram do pisania pracy inżynierskiej i zebrac się nie mogę.Mam strone tytułową i spis treści
.
;-):-)Jak tam |Julek ?
Praca na temat DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE .To juz zawsze cos a na jaki temat piszesz??;-):-)Jak tam |Julek ?
....strasznie to przezywalam,a najbardziej balam sie tego ze przy mojej mamie(bo to ona aktualnie zajmuje sie Mała)nie uśnie.A tu prosze
Amela uwielbia babcie,dwa pierwsze dni byly najgorsze ale dałysmy rade.Na poczatku umowilam sie z szefem ze bede pracowac od 7.30 do 12.30 a teraz zostaje do 15.00. Tesknie bardzo i dzwonie czesto pytac jak tam...czy juz spi? czy ładnie zjadla?czy była kupka takie tam;-)
uuuuuuuuuu tez bedzie kiepsko,chyba bede stała za szyba i patrzyla na moja Niunie.....bedzie ciezko....:-(
Witaj Iiwka :-) chociarz Ty sie odezwalas
Moja Blaneczka narazie nie przejawia zadnych oznak alergii, z czego sie bardzo ciesze bo ja mecze sie strasznie mam katar, i dusznosci,a jak mam kontakt z psia sierscia to dostaje czerwonych kropek na ciele swedza jak nie wiemi dochodzi swedzenie spojowek , ale juz niedlugo Tata przyjedzie do Uk i przywiezi Mi tabletki
Mozna powiedziec ze ja jestem samotnie wychowujaca dziecko wszystko musze sama robic bo Moj Maz jest cale zycie w pracy ciagle jak wraca to spi a jak wstanie to idzie zjesc obiad i znow do pracy :-( juz mam dosc tego ze wiecznie pracujei nie ma czsu dla Dzidzi :-(ani zeby Mi pomoc cos w domu
a z kim zostanie Kacperek jak pojedziesz do Meza? a to caly dzien mozecie razem spedzic czy tylko jaka krotka wizyta ?? jak to wyglada ? bo Moj nigdy nie byl w wojsku i juz chyba nie bedzie![]()
a mya jak zawsze codziennie to samo , tylko ze od rana do 15 sprzatalam dom bo taki balagn zei padal deszczyk wiec poszlysmy tylko na chwilke na spacerek na godzinke
zawsze cos wpadlo do plucek swierzego powietrza :-):-)
Pozdrawiam teraz uciekam sie kapac i moze pozniej do was zajrze jeszcze![]()
ahaPraca na temat DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE .
Jul stłukł sobie rano prawe uszko i siniaka na czubku ma:-(
ja bym chyba nie mogla sie wypowiedziec na ten temat
bo bardziej miastowa mimo ze Babcie mam na wsi
i kocham wies
i pyszne jedzonko ale az takiej wiedzy raczej nie mam 

Rozumiem ...Buziaczku ja tez sobie nie wyobrazalam tego jak to bedzie gdy pojde do pracy....strasznie to przezywalam,a najbardziej balam sie tego ze przy mojej mamie(bo to ona aktualnie zajmuje sie Mała)nie uśnie.A tu prosze
Amela uwielbia babcie,dwa pierwsze dni byly najgorsze ale dałysmy rade.Na poczatku umowilam sie z szefem ze bede pracowac od 7.30 do 12.30 a teraz zostaje do 15.00. Tesknie bardzo i dzwonie czesto pytac jak tam...czy juz spi? czy ładnie zjadla?czy była kupka takie tam;-)
Czasem mysle o tym jak to bedzie gdy trzeba bedzie oddawac Amelke do przedszkolauuuuuuuuuu tez bedzie kiepsko,chyba bede stała za szyba i patrzyla na moja Niunie.....bedzie ciezko....:-(
Za trzy tyg.lecimy do Polski na weselicho a ja kurcze sukienki jesze nie mam:-(musze zaczac szukac czegos a tak bardzo mi sie nie chce![]()
:-
moze jakies sprzatanko 

:-(i do dzis mam to wszystko w pamieci a mialam zaledwie 4 latka 
suknie mam juz upatrzona tylko czekam na meza wyplate bo jest dosyc kosztowna :-);-)ale sliczna turkusowa
ulubiony moj kolorek
Zawsze te 2 godzinkiKacper zostaje z teściową bo szkoda mi go brać na taką długą podróż.
Będziemy mieli jakieś dwie godzinki i tyle... Przysięga jest 6 czerwca dopiero-lipka....

a moze w przysiege postaracie sie o dzidziusia 
i bedzie mial synio rodzenstwo ?

Witajjjjjulala jak mnie u Was dawno nie było ;-)
pozdr dla mam i bobasków;-)
a Twoj Synus juz taki duzy sliczny chlopiec z niego 
koniecznie napisz co u was jak maly sie chowa? a Ty na zamknietym bywasz? tak ze u Nas Cie nie ma :-(