katrinm5
Fan(ka)
zanet ja tez zauważylam ze jak pochwale Grzesia ze spaniem to zaraz robi sie odwrotnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Moja Dzidzia jak chciala pobuszowac w mokrym praniu ,otwierala drzwi i paluszka od stopy podstawila i wszedl pod drzwi ale bylo placzy by cofnac drzwiWitam:-)
buziaczku mój Grześ tez czesto sie uderza:-(Płacze wtedy ze strach ale przy mamusi sie uspakaja.Takie te nasze dzieciaczki są nieostrozne
My dzis bylismy na bazarku po warzywka i truskawki:-)Na obiadek kalafior był:-)
Grześ cos strasznie marudny jest od wczoraj:-(I w nocy spac nie chce:-(
Wczoraj bawił sie przy drzwiach i w koncu paluszek sobie przyciął....a ile krzyku było...Dzis juz ok i śladu nie widac
Buziaczku, Julkowa mój Grześko też ciągle się uderza i upada.Wczoraj, czy przedwczoraj upadał chyba za 3 razy -za każdym razem głośno płakał, ale po przytuleniu zaraz przestawał.
Buziaczku wiesz co, czasem nieradzę już sobie z chłopakami i mam już serdecznie dosyć siedzenia w domu (a siedzę już ponad 3,5 roku)
, ale potem przychodzi moment jak Grześ się smieje i przytula, albo Maciek z Grześkiem ładnie się bawią i chichrają i wtedy nie zamieniłabym tych chwil za żadne skarby.
:-)
Ojjj te upadki rzeczywiscie sa bardzo niebezpieczne, mam kolege ktory mial 7 lat jak spadl z krzesla uderzyl sie niefortunnie w glowe i dzis nie slyszy , na jedno ucho ma 55% a na drugie jeszcze mniej i ma aparat i przez to bardzo nie wyraznie mowi...Co do upadków, to najbardziej boje się tych urazów w główkę.I stracha mam wtedy że hej.
Czy cos jeszcze miałam napisać?
Ide poczytać!
Jak sie czuje twoja zozola;-)??Hej Dziweczyny! Nie mam czasu na nic i ciagle laże zmeczona,na nic nie mam sily,nie mowiac juz o pracy.....
A moja Amelka kaszle:-( i to brzydko a najbardzej nasila sie to w nocy....co chwila budzi Ją ten wstretny kaszel:-( Bylam w aptece zapytac o jakis suropek ale niestety powiedziano mi ze od 2 lat tu sie daje no chyba ze lekarz zaleci.....a do lekarza mozemy isc dopiero we wtorek...no i najlepsze jest to ze mnie tez chyba cos bierze..... mam juz dosyclece bo moja zaczela kaszlec
Pewnie na obiadku sie bylo coNasze dzieciaczki coraz więcej wypadków mają spadanie z wyrka paluszki nie tam gdzie trzeba włożone jejku a co dopiero jak będą pewnie biegać.
Pozdrawiam WSZYSTKIE MAMUSIE I DZIECIACZKI DAJCIE TROCHE ODPOCZĄĆ RODZICĄ!!!
Mu cały dziń u mojej Mamy spędzłyśmy.
Milenka przestawiła spanie zawsze przestawia jak coś Wam napisze o jej spaniu, szczególnie jak pochwale to są cyrki he he serio.
to chyba tak zawsze jest , nie tylko u waszanet ja tez zauważylam ze jak pochwale Grzesia ze spaniem to zaraz robi sie odwrotnie![]()
a ile masz do Zakrzowka? albo do Blinowa?? wiesz gdzie to jest ??Buziaczku ja mam 16km do Kraśnika
Nam minol weekend tak sobie w sobote nudzilismy sie , gdzies jezdzilismy ...a w niedziele bylismy na rocznicy slubu u Tesciow cala rodzinkaHej dziewczyny gdzie jesteście??
Jak weekend miną ??
U nas spokojnie milenka grzeczniutka mamy nowy wózio jeszcze nie wyprubowany no ale mamy takie coś
SPACER BABY DESIGN VERSO - PRZEKŁADANA RĄCZKA !! (379975237) - Aukcje internetowe Allegro
jest dużo lżejszy od tego co mamy i fajna rączka przekładana.
Byłismy dzis Z Niunia u lekarza i oczywiscie nic nam nie pomogli i nie przepisali....mamy czekac do 10 dni bo to wirus i pewnie sam przejdzieNo super szkoda tylko ze emoje dziecko musi sie przy tym tak meczyc,myslalam ze dadza chociaz jakis syropek....Amelcia strasznie kaszle i leci jej z noska aż łzawią oczka,w nocy nie moze spac bo sie dusi gdy jej tam wszystko do gardła spływa,bidulka Boze jak mi jej żal.Kupilam takie kropelki z olejkiem Karvol i popryskalam jej pizamke paroma kropelkami na noc zeby mogla lepiej oddychac w nocy....
No i do tego jakby jeszce bylo malo ida ząbeczki....