reklama

Lipcowe mamy 2015

Kropka moja kolezanka urodziła dzis nad ranem. Była w szpitalu bo juz po terminie, wczoraj zakładali jej balonik na rozwarcie, ale nic to nie dało i dzis mieli podłączać oxy. Obudziła sie w nocy po 4 bo spac nie mogła i podbrzusze ja pobolewalo, poszła do położnej powiedziec ze idzie sie wykapać, położna najpierw ja zbadała i powiedziała ze nie zdąży juz sie wykapać, urodziła po 5:)

:eek: No to pięknie, no właśnie o czymś takim myślałam, że źle się poczuję na krótko przed porodem.. ale może tak przyspieszyło u tej koleżanki właśnie w wyniku tych interwencji. Co prawda mam blisko do szpitala, ale wolałabym do niego udać się na spokojnie a nie bić własny rekord w sprincie:-p

KTG miałam wczoraj, w dzień terminu, następne jutro, a kolejne jeszcze nie wiem. Położna mi powiedziała, że do tygodnia czasu będą czekać z wywoływaniem, więc mam nadzieję, że przed następnym weekendem już się rozpakuję.

A póki co usiłuję przetrwać upał, w Krk chyba się burza szykuje w nocy, bo niebo się zaciąga i duszno tak..

reklama
Klaudia gratulacje, ściskam was mocno. a jaki długi Igorek się urodził?
Napisz później jak z twoim spaniem czy po porodzie jest lepiej;-)

Igorek ma 55 cm :) a oto i on :*

Załączniki

• 1436192922933.jpg
    1436192922933.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 119
A tutaj co ? Cisza przed burza ?:D
Ja od półtora godziny leżę bez ruchu strasznie mnie w krzyżu boli... ale ból ciągly wiec to chyba nie skurcze :( nie wiem co to, bom raz lżej a raz mocniej .. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry