reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
klaudia81.81, avalka,ewelak, pani.olga - wszystkim Wam dziewczyny serdecznie gratuluję i każdą z osobna ściskam mocno! :tak:

Ja już jestem po terminie- był na wczoraj..
Wczoraj na badaniu wyszło, że rozwarcie już na jakieś 3-4cm, wszystko gotowe, ale nic się nie dzieje. KTG wyszło ok, znów zarejestrowało cały 1 skurcz, ale znów tak średnio go odczułam.

Dziewczyny czy jest możliwe, żeby w ogóle nie odczuwać skurczy porodowych, aż do momentu jak II faza porodu ma się zaczynać? Bo zaczynam się martwić, czy -wobec braku objawów na razie- w ogóle się nie zorientuję, że poród się zaczął:crazy:

Ach, no i oczywiście złapałam na sam koniec infekcje, lekarz w piątek potwierdził, dostałam antybiotyk i globulki na te ostatnie dni, super..

klaudia81.81, avalka,ewelak, pani.olga - wszystkim Wam dziewczyny serdecznie gratuluję i każdą z osobna ściskam mocno! :tak:

Ja już jestem po terminie- był na wczoraj..
Wczoraj na badaniu wyszło, że rozwarcie już na jakieś 3-4cm, wszystko gotowe, ale nic się nie dzieje. KTG wyszło ok, znów zarejestrowało cały 1 skurcz, ale znów tak średnio go odczułam.

Dziewczyny czy jest możliwe, żeby w ogóle nie odczuwać skurczy porodowych, aż do momentu jak II faza porodu ma się zaczynać? Bo zaczynam się martwić, czy -wobec braku objawów na razie- w ogóle się nie zorientuję, że poród się zaczął:crazy:

Ach, no i oczywiście złapałam na sam koniec infekcje, lekarz w piątek potwierdził, dostałam antybiotyk i globulki na te ostatnie dni, super..

Witaj w klubie - ja też globulki biorę ;/ a cała ciąże nic się nie działo.

Nie wydaje mi się żebyś mogła poród przegapić :) co ile masz na ktg teraz chodzić?

Kropka moja kolezanka urodziła dzis nad ranem. Była w szpitalu bo juz po terminie, wczoraj zakładali jej balonik na rozwarcie, ale nic to nie dało i dzis mieli podłączać oxy. Obudziła sie w nocy po 4 bo spac nie mogła i podbrzusze ja pobolewalo, poszła do położnej powiedziec ze idzie sie wykapać, położna najpierw ja zbadała i powiedziała ze nie zdąży juz sie wykapać, urodziła po 5:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry