reklama

Lipcowe mamy 2015

A u nas dziś lepiej. Dzieki dziewczyny za rady o kapturkach. Mała dziś na nich pięknie ssie. Odciagam i tak dodatkowo laktatorem żeby mieć kontrolę ile zjada. Przy piersi usypia momentalnie.

reklama
Mój pierwszy synek zrobił mi z sutków jesień średniowiecza. Mama przyszła z pomocą i kupiła mi purelan - na drugi dzień wszystko zagojone i od tej pory zero bólu. Teraz - pomimo, że Szymek jest wcześniakiem - pięknie potrafił od pierwszego razu złapać cycka jak trzeba i obyło się bez bólu i ran :) Kapturki u mnie się nie sprawdziły, mam za małe sutki i wszystkie były jakoś tak dalekie rozmiarem do moich, że nie szło dopasować.

Klaudia Gratulacje śliczny maluszek!!! :-)
Zulugulka trzymam &&& już bliżej niż dalej ;-)

Byłam na ktg wyszło w porządku skurczy brak no dwa takie ledwo ledwo na 30 % teraz mam przyjść w czwartek bo mówiła że po terminie co 3 dni ktg i jak nic się samo nie zacznie to 13 w poniedziałek do szpitala....

Potem byliśmy w mieszkaniu brat pomógł pomalować i złożyć łóżeczko i w końcu zaczyna się robić domowe do weekendu pewnie się całkiem przeniesiemy :-)

reklama
mieliśmy dziś wyjść, ale mały znowu schudł ): co 3 godz. dokarmiamy mm + pierś + laktator i mam nadzieję zadziała.
jutro do domu jak nie będzie żółtaczki.

PS kilka kropel poleciało od laktatora!
moj tez schudl dlatego dodatkowo mialam odciagac pokarm i mu dawac. co do zoltaczki to do tej pory ma ale lekarka powiedziala ze to normalne u wczesniakow no i do kontroli przyjscc znowu 14 z Maciusiem, juz ladnie przybiera na wadze super ze cos polecialo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry