Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny. Filipek ciągnie cyca nawet nieźle mu to idzie ale bardziej jako smoczek chyba bo nic tam jeszcze nie leci i dostaje mleko z butli, ale mam nadzieję że z czasem coś poleci![]()
A odnośnie tego mleka z butli, bo ja właściwie liczyłam na to, że będę karmić piersią, ale jak widzę ile z tym jest problemów na początku, to nie wiem czy się za wczasu w takie nie zaopatrzyć.. Co myślicie? Jak robicie? W razie czego mieszkam blisko apteki, więc zawsze można kupić, tylko jakie????????? Czy to jest na receptę? Ja znowu nic nie wiem.
A odnośnie tego mleka z butli, bo ja właściwie liczyłam na to, że będę karmić piersią, ale jak widzę ile z tym jest problemów na początku, to nie wiem czy się za wczasu w takie nie zaopatrzyć.. Co myślicie? Jak robicie? W razie czego mieszkam blisko apteki, więc zawsze można kupić, tylko jakie????????? Czy to jest na receptę? Ja znowu nic nie wiem.

u mnie też ani kropli. Ale się tym nie przejmuje.