Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny. Filipek ciągnie cyca nawet nieźle mu to idzie ale bardziej jako smoczek chyba bo nic tam jeszcze nie leci i dostaje mleko z butli, ale mam nadzieję że z czasem coś poleci![]()
A odnośnie tego mleka z butli, bo ja właściwie liczyłam na to, że będę karmić piersią, ale jak widzę ile z tym jest problemów na początku, to nie wiem czy się za wczasu w takie nie zaopatrzyć.. Co myślicie? Jak robicie? W razie czego mieszkam blisko apteki, więc zawsze można kupić, tylko jakie????????? Czy to jest na receptę? Ja znowu nic nie wiem.
A odnośnie tego mleka z butli, bo ja właściwie liczyłam na to, że będę karmić piersią, ale jak widzę ile z tym jest problemów na początku, to nie wiem czy się za wczasu w takie nie zaopatrzyć.. Co myślicie? Jak robicie? W razie czego mieszkam blisko apteki, więc zawsze można kupić, tylko jakie????????? Czy to jest na receptę? Ja znowu nic nie wiem.

u mnie też ani kropli. Ale się tym nie przejmuje.