klaudia81.81
Fanka BB :)
Klaudia jak się czujesz? Wypuścili juz was bo nie pamiętam?
Michalina śliczna córcię masz
Ale mnie dzisiaj sutki bolą masakra... i uda tak wysoko ledwo chodzę dzisiaj....
Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Klaudia jak się czujesz? Wypuścili juz was bo nie pamiętam?
Michalina śliczna córcię masz
Ale mnie dzisiaj sutki bolą masakra... i uda tak wysoko ledwo chodzę dzisiaj....
Co do siary to większość z Nas nawet nie wie, że to to:/ mi w pierwszej ciąży wydawało się,że mam.jakieś przesadzone skutki i ich nie domyślam,a ta były właśnie takie mikro kropelki siary,które zasychały na piersi,początkowe to nie ma tego tyle,żeby kąpalo. Ale potem jak juz jest mleko to jest wesoło,jakieś dziecko zapłacze-leci,pod prysznicem stisz-sika po prysznicu,schylisz się też sika,heh śmiać mi się chce jak sobie to przypominam

Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnieczujemy sie oboje dobrze
pierwsze dni bylo nieciekawie ale juz w sumie doszlam do siebie i czuje sie naprawde ok
![]()
To super a powiedz mi jak twój synek zareagowała na braciszka? Ile lat ma twój starszy?
Ale brzydką pogodę mamy... ziiiimno i zaczyna padać
Normalnie trzeba dzisiaj długie spodnie ubrać
Madziula rodzisz czy jeszcze nie![]()
![]()
![]()

patka rodzę ale w snach
dziś miałam koszmar że pojechałam do szpitala tętno dziecko zanikło i robili mi cc na żywca na korytarzu normalnie obłęd