klaudia81.81
Fanka BB :)
Klaudia jak się czujesz? Wypuścili juz was bo nie pamiętam?
Michalina śliczna córcię masz
Ale mnie dzisiaj sutki bolą masakra... i uda tak wysoko ledwo chodzę dzisiaj....
Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Klaudia jak się czujesz? Wypuścili juz was bo nie pamiętam?
Michalina śliczna córcię masz
Ale mnie dzisiaj sutki bolą masakra... i uda tak wysoko ledwo chodzę dzisiaj....
Co do siary to większość z Nas nawet nie wie, że to to:/ mi w pierwszej ciąży wydawało się,że mam.jakieś przesadzone skutki i ich nie domyślam,a ta były właśnie takie mikro kropelki siary,które zasychały na piersi,początkowe to nie ma tego tyle,żeby kąpalo. Ale potem jak juz jest mleko to jest wesoło,jakieś dziecko zapłacze-leci,pod prysznicem stisz-sika po prysznicu,schylisz się też sika,heh śmiać mi się chce jak sobie to przypominam

Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnieczujemy sie oboje dobrze
pierwsze dni bylo nieciekawie ale juz w sumie doszlam do siebie i czuje sie naprawde ok
![]()
To super a powiedz mi jak twój synek zareagowała na braciszka? Ile lat ma twój starszy?
Ale brzydką pogodę mamy... ziiiimno i zaczyna padać
Normalnie trzeba dzisiaj długie spodnie ubrać
Madziula rodzisz czy jeszcze nie![]()
![]()
![]()

patka rodzę ale w snach
dziś miałam koszmar że pojechałam do szpitala tętno dziecko zanikło i robili mi cc na żywca na korytarzu normalnie obłęd