Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie że się odezwałaś wreszcie!hej dziewczyny
Serdecznie gratuluję rozpakowanym :-)
Przesyłam informację, ze Enter urodziła małą Glorię sn 07.07 o 17:05 3260 i 53 cm poród trwał jakoś 3 i pół godziny a ja pod porodówką czatowałam ;-) Malutka słodka odwiedzałam ich kilka razy dziennie bo to korytarz obok
jestem w domku :-) mam nakaz leżenia do poniedziałku do wizyty. Na wizycie będzie ustalona ostateczna data przekręcenia/cięcia. Jakby sie coś działo to na szpital a jakby wody odeszły to na szpital ale "na sygnale".
Pozdrawiam kobitki
A na przyspieszenie porodu to u nas na patologii dziewczyny masowały sutki i w 90 % przypadków sie akcja rozwijała jak ta lala. Pół godziny masażu i 1 godz odpoczynku i tak min 4 razy. No i bezwzględny zakaz dotykania brzucha a co dopiero masowania bo położne mówiły, że to wytwarza sztuczne skurcze macicy, ona sie męczy i szyjka zamiast mięknąć twardnieje.
Także do dzieła dziewczyny masujemy, masujemy :-)
Blacksilk moja też ma naczyniaki na buzi i dobrze słyszeć że cię to nie martwi od razu i mi trochę lepiej. Mówią że takie płaskie zanikają u nas jeden na powiece a drugi na noskU,jakby to tzw uszczypniecie Bociana ale nieco niżej
Trzymajcie się dziewczyny, na kazda przyjdzie kolej
Z doświadczenia mogę powiedzieć że wcale nie uważam by poród WywoLywany był trudniejszy. U nas kłopot z zoltaczka i dodatkowo gbs okazał się pozytywny a wynik miałam dopiero po porodzie i nie stosowano profilaktyki. Ja mogę zostać w szpitalu do 12tego lipca gdyby Luiza potrzebowałA dłużej to pozostanie mi przyjeżdżanie do niej :-( a na dokładkę maM dziś okropna migrene.