reklama

Lipcowe mamy 2015

u nas mały odkrył, że ręce są dwie i się za nie łapie ciągle :D a poza tym to mam już 3 miesiące!

Olaf.jpg

Załączniki

• Olaf.jpg
    Olaf.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Dziewczyny może któraś spotkała sie z czymś takim i coś doradzi. Otóż mój maluch od jakiegoś czasu wymiotuje/ulewa taka wodnista treścią. I dzieje sie tak niezależnie od tego ile czasu upłynęło od karmienia, 5 min czy godzina oraz od tego jak długo ciągnął pierś. Jest tylko na piersi. Od miesiąca tez niewiele przybrał na wadze, tylko 300 g przez miesiąc. Wczoraj skończył 3 miesiące. Pediatra mówiła, ze ok póki cokolwiek przybiera, zasugerowała sie duża waga przy urodzeniu 4200 g wiec ogólny bilans jeszcze jest ok. Teraz wazy 6300. Ale kurcze martwię sie, ze coś jest nie tak. Te wymioty woda i 300g przez miesiąc.... Coś nie ufam tej doktorce. Może któraś z was coś podpowie co to może być

Mojej tez się zdarzy zaspac, po 8h sama ja budzę żeby nakarmić - moje piersi chcą eksplodować po takiej przerwie. Standardowo budzi się w nocy po 4h i drugi raz po 5h. A później biorę ja do siebie i do 9 jeszcze drzemie :)

Dziewczyny czy Wasze szkraby też tak usilnie próbują siadać? Hania podnosi główkę, którą ma już mocno usztywnioną, a jeśli tylko nie leży na płasko to próbuje podnosić całą górę do siadu. Wiem, że jeszcze muszę ograniczać jej takie ruchy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry