reklama

Lipcowe mamy 2015

U nas też pobudka 6 rano przez zmianę wcześniaj wstawala 7 a nawet koło 8 a teraz masakra.... A spać też wcześniej już marudzi ale jakoś ja próbojemy dłużej zabawić ;-)
Ola mi chodziło że jak leży na plecach to wypina klatkę do góry i głowa idzie do góry ale nie robi tego cały czas to też źle? Chyba po niedzieli pójdę 100zł wizyta a będę wiedziała czy ok czy coś trzeba robić.... Na brzuchu aż tak głowy nie zadziera .
A na dupce jakieś odparzenie chyba nam się zrobiło czerwone ma i takie jak by krostki też czerwone :-(

Na pewno wszystko jest ok, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże, nie zaszkodzi sprawdzić.

A tak poza tym to taka gimnastyka chyba maluchom by nie zaszkodziła u nas Filip ma radochę

reklama
EwciaZ gdzie kupiłaś taka fajna matę piankowa? W sportowych sa wąskie, a dla dzieci składają sie z elementów. Twoja wyglada na duża i jednolita. Czy to tylko złudzenie na zdjęciu?

Ewcia chyba kiedyś linkowała do sklepu z matami do jogi, nie wiem, czy dobrze pamiętam? Ale ceny to one mają z kosmosu.

No właśnie te maty do jogi sa wąskie, a lepsza byłaby szersza. Przydalaby sie taka mata, bo rzeczywiście na macie piankowej dziecko sie nie ślizga, wiec może sie bardziej zaprzeć i efektywniej ćwiczyć. Np tak ładnie sie do góry podnieść na rączkach jak mały EwciZ. Kocyk sie ściąga a mata edukacyjna jest śliska. Przynajmniej nasza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry