reklama

Lipcowe mamy 2015

my jemy z HIPP marchewkę, białą marchewkę, dynię i pasternak, a z BoboVita kalafior, brokuły i zielony groszek. małemu wszystko smakuje (:

na razie nie próbowaliśmy owoców, chyba w przyszłym tygodniu zaczniemy, ani kaszek i mieszanek warzywnych (typu cośtam+ziemniaki).

reklama
Z nosideł polecam Manduca. Daje radę nawet z moim starszakiem - 14 kg i 95 cm wzrostu.
Olga z nosidlem to nie tylko o podtrzymanie głowy chodzi. Głównym problemem jest kręgosłup. Chustę możesz idealnie dociągnąć /dopasować do dziecka a nosidla niestety nie, dlatego kręgosłup jest gorzej podtrzymywania. Stąd nie zaleca się nosideł dla dzieci, które jeszcze same nie siedzą (nawet jeżeli producent dopuszcza ).
Gosiaczek chustę nosi się pod kurtka. Ja biorę polar lub kurtkę zimową męża i zapinanam nas z mlodym razem. Tez mam psa.

Kati , ewelak zaglądać tu czasem?

Widzialyscie? Może zgłosimy watek do wątku zamkniętego..

Załączniki

• 1448527868978.jpg
    1448527868978.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 100
A ja byłam na grupie fb, a potem zostałam z niego usunięta. hmm... Mały okrutnie daje popalić. Coś mu dolega, twierdzą, że przeziębienie, a rzęzi aż łzy w oczach stają. Płacz na okrągło, problemu ze spaniem w dzień co rusz się budzi wręcz z krzykiem i od razu się zanosi... A ja dzisiaj do Wrocławia lece, bo na jutro się z prawniczką umówiłam żeby w końcu rozwód ogarnąć Jestem tak zestresowana, że aż mi niedobrze :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry