Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ola super że wszystko dobrze:-) karolinka a czemu bez usg ??? mi to się wydaje że w ciąży to bez sensu no bo co lekarz może sprawdzić ???
zazdroszczę wam dziewczyny energii ja jestem jakaś bez sił nic mi się nie chce zimowa depresja czy co![]()
Przepraszam ze zmienię temat ale normalnie juz mi głową siada. Próbowałam znaleźć informacje jak kobieta w ciąży może pielęgnować i oczyszczać twarz,bo jak wiadomo hormony robią swoje i z nimi nie wygrasz,ale okazuje się ze prawie każdy kosmetyk zawiera coś toksycznego i trującego i może zaszkodzić dzidzi :-( czy naprawdę zostaje mi tylko "szare mydlo"?!!! Proszę mówcie mi tu szybko jak wy oczyszczacie swoje buzię i czym tak naprawdę trzeba się martwić?
Boshhhhe przypadłości ciążowe ciąg dalszy.. Listy do M i potok łezbhe hebez kitu nie poznaje siebie
:-)
![]()
to naprawdę dobry wiek, moja koleżanka z biura ma 37 lat i urodziła zdrową dziewczynkę, tylko miała dużo badań.Witam wszystkie w Nowym Roku.
Dziewczyny czy naprawdę po 35 roku życia są większe szanse żeby urodzić chore dziecko? Ja mam 34 lata i jutro badania genetyczne, jak się cieszyłam i nie mogłam się doczekać tak teraz się strasznie boję i chce mi się płakać. Czy wszystko będzie ok ze względu na mój wiek.:-(
powodzenia na wizytach i koniecznie dajcie znać po nich
a brakiem objawów nie ma się co stresować, ja nie miałam prawie żadnych, a teraz już w ogóle spokój (ale to akurat charakterystyczne dla 2 trymestru), wszystko zależy od kobitki, nie ma sensu wyczytywać w internecie nic na ten temat, bo tylko można nerwicy dostać.